TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideAcacia Farm Lodge

Acacia Farm Lodge

Karatu

På en fredelig bakketopp, rett ved Karatus’ travle sentrum, ligger det sjarmerende overnattingsstedet Acacia Farm Lodge. Som navnet antyder, er det snakk om en (kaffe)gård.

Her er det 32 rom fordelt på 16 “hytter”. Alle rom har egen stor veranda eller terrasse, og alle har aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, TV, safe og Wi-Fi. Rommene er meget store, og alle er moderne innredet med innslag av romantikk og store vinduer, slik at lyset utenfra fyller rommene.

I den hyggelige og frodige hagen finner du lodgens svømmebasseng, der du kan slappe av under en parasoll eller nyte solens varme stråler. Reserver tid til en massasje og gled deg til kveldens middag. Gården har sin egen kjøkkenhage, og de fleste råvarene som brukes på kjøkkenet kommer herfra. Du er naturligvis velkommen til å gå en tur i kjøkkenhagen hvis du har lyst!

Om kvelden tennes det ofte bål i hagen, og over en drink før middagen kan du utveksle reisehistorier med de andre gjestene.

Middagen serveres oftest i restauranten, men hvis du heller vil spise i hagen eller på din egen balkong, er det naturligvis ikke noe problem – du sier bare fra til din personlige butler.

Acacia Lodge er vår “klassiske” 5-stjerners oppgraderingsmulighet i Karatu.

Pris for oppgradering fra Higview Hotel, pr. natt:
Suite med helpensjon, 1/6 - 31/10 + 20/12 – 10/01 Per person fra:  3.350 kr.
Suite med helpensjon, 11/01 – 28/02 Per person fra:  3.120 kr.
Suite med helpensjon, 01/03 – 31/05 + 01/11 – 19/12 Per person fra:  2.050 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14