TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideKaratu Simba Lodge

Karatu Simba Lodge

Ngorongoro

Med utsikt til skogen på yttersiden av Ngorongoro-krateret har du virkelig følelsen av å være midt i naturen overalt i Karatu Simba Lodge.

I området utenfor innhegningen kan du være så heldig å se både hyener, bøfler og elefanter. Turen hit går på små veier gjennom lokale landsbyer og allerede på veien får du følelsen av ro, fred og natur.

Lodgen består av 23 telt som faktisk er en blanding av telt og hytter. Her er det faste gulv og ordentlige bad – og deler av “rommets” øvrige vegger består av teltduk. Alle rom har egen veranda med utsikt over området, og mellom teltene er det stier og grønne områder, så du har alltid følelsen av å ha god plass.

Nyt en kjølig dukkert i det lille bassenget etter avsluttet safari – og en drink ved leirbålet om kvelden. Gled deg til middagen: maten kommer fra markene rundt, og kaffen er naturligvis lokalprodusert!

Det er Wi-Fi i fellesområdene, og strømmene i teltene kommer fra solceller, noe som gir et stort pluss på bærekraftskontoen. Det betyr imidlertid også at det KAN mangle strøm i teltet om natten, så vi anbefaler at du tar med en lommelykt med batteri hvis du trenger lys om natten.

Pris for oppgradering fra Higview Hotel, pr. natt:
Cottages Per person fra:  1.900 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14