TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideTarangire Simba Lodge

Tarangire Simba Lodge

Tarangire nasjonalpark

“Varmelokket” som hele dagen har ligget over Tarangire som en tung dyne, letter langsomt. Skyggene blir lengre, og selv vinden faller til ro. Du har akkurat avkjølt deg i bassenget etter dagens safari, og nå kommer kelneren med en kald øl mens du legger deg til rette på solsengen. Du holder øye med bushbukkene som nærmer seg vannhullet noen hundre meter fra bassenget. Det er blitt ledig, for nå er elefantene ferdige med å dusje seg.

Utsikten fra terrassen på Tarangire Simba Lodge er fenomenal. Det er nesten ikke nødvendig å kjøre på safari. Det permanente vannhullet tiltrekker seg dyr hele dagen – og alt foregår rett foran deg – du sitter virkelig på første parkett.

Det dufter deilig av mat, og du merker at sulten komme snikende. Bålet knitrer, og solen farger himmelen nesten blodrød. Maten er klar.

Etter middag følger sikkerhetsvakten deg til teltet – lodgen er nemlig ikke inngjerdet, og selv i mørket er alle elefanter grå.

Fra sengen i teltet kan du høre den afrikanske natten utenfor. Vinden får lerretet til å visle lett. Du faller i søvn til lyden av to impalaer som kjefter på hverandre.

Alle de 24 teltene på Simba Lodge er store og romslige og meget hyggelig innredet. Badene er store, og her er det varmt vann – både i den innendørs og utendørs dusjen. Der er strøm i teltene, men fordi det er solcellestrøm blir du bedt om å bare lade mobilen og kameraet i teltet. Større ting kan lades i resepsjonen.

Alle telt har egen terrasse med utsikt til den vakre naturen rundt.

Fra både restauranten, baren og bassenget er det utsikt til vannhullet – og ofte nytes middagen ved bassenget, under åpen himmel med utsikt til millioner av stjerner.

Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14