TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideBesøk på elefanthjem på Phuket

Besøk på elefanthjem på Phuket


En flott, minneverdig dag sammen med en flokk glade elefanter venter på Phuket Elephant Sanctuary, som er oppført på World Animal Protections liste over elefantvennlige steder.

Du blir hentet på hotellet ditt og kjørt til den østlige delen av Phuket. Etter en naturskjønn kjøretur på ca. 1 time kommer du til Phuket Elephant Sanctuary. Det ligger i et vakkert område med vannhull og grønne fjellskråninger der elefantene kan streife rundt. Her er dyrenes viktigste oppgave å være elefanter, og det betyr at du og de andre besøkende observerer elefantene på avstand mens de fritt går rundt og gjerne viser veien i sitt naturlige miljø.

På en skråning med utsikt over skog og vannhull ligger det en stor plattform der du skal tilbringe de neste par timene. Herfra kan du nyte synet av elefantene som bader, spiser, blåser støv og samhandler med hverandre. Ridning er ikke tillatt, og du skal heller ikke bade med elefantene, men hvis du er heldig, kan det hende du får lov til at gi dem en godbit – de er veldig glade i frisk frukt! Underveis forteller guiden om elefanters meget forskellige personligheter og om de individuelle dyrenes tøffe bakgrunn.

Ved lunsjtid serveres det en deilig thailandsk buffet (vegansk), og den kan du spise med utsikt til elefantenes hjemsted før turen går tilbake til hotellet.

Varighet: ca. 4 timer

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  1.970 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14