TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideDagstur til Phang Nga-bukten med speedbåt

Dagstur til Phang Nga-bukten med speedbåt


Dagen i dag tilbringes i den vakre bukten Phang Nga. Den ligger mellom Phuket og Thailands fastland. Det er en av de vakreste buktene i hele Thailand. Kalksteinsklipper rager loddrett opp av det klare, blågrønne havet. Noen steder er de helt bare, andre steder er de overgrodd av busker og trær. På klippene bor det både aper, varaner og massevis av fugler.

Du blir hentet på hotellet ditt og kjørt til kaien, og der går du ombord i en speedbåt som tar deg med til noen av buktens største severdigheter. Du stopper ved øyene Panak og Koh Hong, og der kan du padle i kano i de flotte omgivelsene. Naturligvis får du også se Koh Tapu, bedre kjent som James Bond Island fra filmen “Mannen med den gyldne pistol”.

Deretter går du i land på Koh Panyee, en lille fiskerby bygget på pæler i havet av sjøfarende muslimske familier fra Indonesia. I dag lever det lille samfunnet i beste velgående og har både skole, moské og fotballbane. Men du hører om øyas interessante historie kan du spise lunsj på den lokale restauranten.

Etter lunsj tar du båten videre til øya Koh Naka, og her blir det avslapning i vakre omgivelser. Du kan snorkle rett utenfor stranden, nyte det varme vannet, de flotte korallene og den deilige ettermiddagssolen før turen sent på ettermiddagen går tilbake til Phuket.

Varighet: ca. 8 timer.

Denne utflukten kan ha andre gjester i tillegg til TourCompass’ egne gjester.

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  1.715 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14