TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideGatemattur i Bangkok med tuktuk

Gatemattur i Bangkok med tuktuk


Liker du også thaimat? Da er denne turen garantert noe for deg!

Du må selv komme deg til stedet er turen starter, og det er ved metrostasjonen Hua Lamphong Station Exit 4, der guiden venter på deg.

Her venter en tuktuk på å kjøre deg rundt i Bangkoks livlige gater til noen av byens bortgjemte spisesteder.

Underveis får du et glimt av Bangkoks populære vartegn som er flott opplyst om kvelden. Du ser bl.a. Demokratiets monument, som markerer Thailands avskaffelse av absolutt monarki og innføringen av et konstitusjonelt monarki.  Monumentet ligger ved den travle avenyen Ratchadamnoen – ikke langt fra kongepalasset, Grand Palace.

Du kommer til en populær pad thai-restaurant, en Bib Gourmand restaurant. Bib Gourmand er en utmerkelse Michelinguiden gir til restauranter som serverer velsmakende mat til rimelige priser. Her får du servert den krydrede og velsmakende nasjonalretten på bananblader, og du kan også komme inn på kjøkkenet og se hvordan det gjøres.

Tilbake i tuktuk-en fortsetter du forbi den 27 meter høye Giang Swing, et historisk og kulturelt vartegn ved templet Wat Suthat Thepwararam.

Neste stopp er et lokalt kveldsmarked, der du har tid til å gå rundt og sjekke ut de mange bodene. Her blir du kjent med lokale delikatesser som bl.a. stekte svinelabber (khao kha moo), kokospudding og sticky rice med egg (bua loi khai waan).

Turen går videre til Thailands største blomstermarked, Pak Klong Talat, som bare er åpent om kvelden. Her rusler du forbi de mange blomsterbodene og kanskje får du muligheten til å brette din egen lotusblomst, en blomst som har stor religiøs betydning.

Kvelden avsluttes på en avslappet rooftop-bar som ligger ved Chao Phraya-elven med utsikt til det opplyste tempelet Wat Arun. Flottere utsikt finner du neppe!

Tuktuk-en setter deg deretter av ved den nærmeste metrostasjonen, og der kan du ta metroen tilbake til hotellet – hvis du da ikke ønsker å være i området litt lenger.

Varighet: ca. 4 timer

Denne turen kan ha andre gjester i tillegg til TourCompass’ egne gjester.

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  880 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14