TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHistorievandring og gatekunst i gamlebyen i Phuket

Historievandring og gatekunst i gamlebyen i Phuket


Bli med på denne interessante turen og oppdag de skjulte skattene i Phukets gamleby der du samtidig får et godt innblikk i Phukets historie og kulturelle utvikling.

Fotturen starter i hjertet av gamlebyen i Phuket, ved Shrine of the Serene Light, i dagligtale kjent som Sang Tham Shrine. Her forteller guiden om tempelets betydning for de mange thai-kinesiske beboerne.

Deretter besøker du Amulet Market, et populært møtested for lokalbefolkningen. På markedet kan du oppleve den spesielle energien kjøp og salg skaper. Kanskje lærer du noen tricks til ditt neste markedsbesøk? Ikke langt herfra får du også se de ikoniske, hvite bygningene som huser Kasikorn Bank og Memory at On On Hotel samt byens andre historiske bygninger.

Turen fortsetter til Phang Nga Road, en livsnerve for byen Phukets kunstnerliv. Her blir du introdusert for “Sitao Studio”, en trendsetter innen den lokale kunstscenen, og her får du selv muligheten til å prøve deg som kunsthåndverker. Du får se hvordan man lager bisque-brent keramikk, og det blir også en times male-workshop.

Mens solen stiger høyere og høyere over Soi Rommanee og Thalang Road, får du på denne turen nye farge- og kunstopplevelser. I dette området av Phuket ser du hvordan kunst og mat smelter harmonisk sammen og at gatekunsten gir området liv og sjarm.

Deretter går turen til det buddhistiske tempelet Mongkol Nimit, kjent for sin beundringsverdige chedi og fredelige beliggenhet. Turen avsluttes med en deilig lunsj på en lokal restaurant.

Varighet: ca. 5 timer

Denne turen kan ha andre gjester i tillegg til TourCompass’ egne gjester.

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen

Pris:
Per person fra:  880 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14