TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideKokkeskole på Phuket

Kokkeskole på Phuket


Du har sikkert smakt mange slags thaimat – som takeaway eller kanskje på tidligere reiser til Thailand. Kanskje er du også nybegynner når det gjelder det thailandske kjøkkenet, men det spiller ingen rolle: uansett hvilket nivå du har, i dag får du mulighet til å lære (nesten….) alt om thaimat, helt fra bunnen av!

Du starter dagen som andre thailandske kokker: på det lokale markedet, der ingrediensene til dagens matlagingskurs kjøpes inn. Mange tror kanskje at det viktigste er å SE på varene som tilbys på markedet, men faktisk handler det like mye om å LUKTE på de mange forskjellige ingrediensene. Sammen med guiden finner du alt du skal trenger, og dere kjøper inn maten før turen går til kjøkkenet.

Mange thailandske retter er basert på en ”karripasta”, så det lærer du naturligvis å lage i dag. Helt fra bunnen av! Guiden viser deg hvordan du knuser krydderet så du får mest mulig smak ut av det, og du lærer akkurat hvor mye hvitløken skal stekes uten å smake brent. Karripastaen bruker du i det smakfulle måltidet du skal spise til lunsj. Hele prosessen er naturligvis nøye skrevet ned, og du får oppskriften med deg hjem. Så etter ferien kan du lage en perfekt ”karripasta til thairetten du serverer gjestene som beundrer feriebildene dine.

Varighet: ca. 5 timer (08.30-13.30)

Denne utflukten kan foregå med andre enn TourCompass’ egne gjester.

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  1.245 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14