TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSnorkeltur til Surin-øyene med speedbåt

Snorkeltur til Surin-øyene med speedbåt


Bli med på en fantastisk snorkletur til de vakre Surin-øyene, der du også kan få kultur og avslapning.

Du blir hentet på hotellet og kjørt til kaien i den lille sjarmerende fiskerbyen Namkhem, der du får utlevert snorkleutstyret ditt. Det er også her du tar speedbåten til Surin-øyene, som etter sigende skal være et av Adamanhavets beste steder å snorkle.

Vel fremme ved Surin Island nasjonalpark er Chong Kad Channel dagens første snorklestopp. Her kan du svømme i det asurblå havet og beundre de flotte korallene under havoverflaten. Her kan du til og med være så heldig å få øye på Nemo.

Tilbake i båten reiser du videre til den nærliggende landsbyen Moken, der det venter et interessant, kulturelt besøk. Moken er nemlig hjemstedet til havsigøynere som bor i trehus på pæler og er kjent for sine imponerende fridykkingsferdigheter.

På turens neste stopp blir det avslapning ved den deilige, rolige stranden Mai Ngam, som lokker med hvit sand, palmer og krystallklart, blått vann.

Nå er det på tide med litt lunsj, og den serveres i nasjonalparkens kantine. Lunsjen er en buffet med thailandske retter, og du kan velge mellom kylling, skalldyr og grønnsaker med ris.

Etter lunsj går turen videre til Bon Bay eller Mae Yai Bay, der du kan svømme og utforske det vakre korallrevet og se småfiskene i sitt naturlige habitat.

Dagens siste snorkelsted er Pineapple Bay eller Tao Bay, der du igjen kan beundre det yrende livet under havoverflaten før båten går tilbake til Namkhem-kaien.

Vær oppmerksom på at denne turen kun arrangeres i perioden 15. oktober til 15. mai.

Denne turen kan ha andre gjester i tillegg til TourCompass’ egne gjester.

Varighet: ca. 6 timer

Pris:
Per person fra:  1.835 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14