TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideBeyond Resort Kata

Beyond Resort Kata

Phuket, Kata Yai Beach

Drømmer du om å starte og avslutte dagen til lyden av myke bølgeskvulp? Beyond Resort Kata ligger helt nede ved den lyse Kata-Yai-sandstranden, og dette stedet er perfekt for deg som gjerne vil bo rett ved havet.

Resorten har 275 rom som er oppført i moderne thailandsk stil og innredet i lyse og dempede farger. Alle rom har balkong og Wi-Fi, TV, aircondition, minibar, skrivebord og et lille sitteområde. På badet finner du regndusj, hårtørker, badekåpe og tøfler.

Resorten har et deilig basseng som grenser til stranden, og fra bassengkanten kan du nyte utsikten over Andamanhavet. Når du trenger en hvil, kan du slange deg i en av de mange liggestolene som også har flott utsikt over havet.

Hvis du trenger litt avveksling i form av fysisk aktivitet, kan du ta en tur til resortens treningssenter. De minste kan bli med i barneklubben.

Hvis du vil unna deg litt ekstra velvære, kan en massasje i Kanda Spa anbefales på det varmeste.

Når du blir sulten, kan du legge veien til et av resortens 3 spisesteder, som alle har utsikt over havet: Atrium Café, Beach Bar & Restaurant og Poolside Bar. Her serveres det både asiatiske og internasjonale retter. Du bør også unne deg en forfriskende drink i strandkanten.

Pris for oppgradering fra Kata Palm Resort & Spa, per natt:
Superior Room Per person fra:  525 kr.
Deluxe Premier Seaview Per person fra:  780 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14