TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideNovotel Phuket Kamala Beach

Novotel Phuket Kamala Beach

Phuket, Kamala Beach

Hotel Novotel Phuket Kamala Beach har en fantastisk beliggenhet i enden av en vakker, rolig bukt ved den idylliske sandstranden Kamala Beach. Hotellet er vakkert omgitt av frodig vegetasjon, og det er bygget i en skråning, noe som skaper mange flotte utsiktspunkter over Andamanhavet. Her er alt lagt til rette for fred og ro og flott feriestemning.

I gangavstand fra hotellet ligger byens hyggelige strandpromenade, der det er gode restauranter og kafeer for enhver smak.

Hotellets rom er moderne innredet med innbydende, rolige farger. Alle rom har aircondition, TV, Wi-Fi, minibar, strykejern, elektrisk kjele og safe samt skrivebord og et mindre sitteområde. På badet finner du toalettartikler, hårtørker og enten badekar eller dusj. Du får dessuten utlevert badekåpe og tøfler. Start gjerne morgenen med avslapning og en kopp te eller kaffe på balkongen, mens du nyter utsikten over bukten.

Flott utsikt har du også fra det avlange bassenget med barnebasseng som ligger ett nivå over stranden. Hvis du liker følelsen av sand mellom tærne, kan du rusle en tur langs stranden eller ta en svømmetur i det lune, klare vannet.

Dagene kan også tilbringes med avslappende behandlinger på hotellets spa, og for de mer aktive er det et treningssenter. De yngste kan drive med forskjellige aktiviteter i barneklubben.

På restauranten Soul Kitchen får du servert thailandske og internasjonale retter mens du beundrer utsikten gjennom de store vinduene. Restauranten tilbyr også private matlagingsleksjoner der du lærer å lage velsmakende asiatisk mat hvis du er på jakt etter en morsom aktivitet (arrangeres direkte med hotellet og betales lokalt).

Gå ikke glipp av en kald solnedgangsdrink på takterrassen mens mørket senker seg over den rolige bukten.

Pris for oppgradering fra Kata Palm Resort & Spa, per natt:
Superior Room Per person fra:  250 kr.
Ocean Room Per person fra:  595 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14