TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideRamada Plaza by Wyndham Bangkok Menam Riverside

Ramada Plaza by Wyndham Bangkok Menam Riverside

Bangkok

Ved bredden av Chao Phraya-elven i Bangkok finner du det populære 5-stjerners hotellet Ramada Plaza by Wyndham. Med en perfekt beliggenhet nær noen av byens mest ikoniske severdigheter er hotellet et perfekt utgangspunkt for å oppleve og utforske alt det byen har å by på.

Med hele 501 romslige og tradisjonelt innredede rom har Ramada Plaza alt du trenger for et komfortabelt opphold. Alle rom har aircondition, flatskjerm-TV, Wi-Fi, minibar, safe og skrivebord. De tilhørende badene er fint innredet med separat badekar og dusjkabin samt hårtørker og diverse toalettartikler.

Når du ikke er ute for å oppleve den thailandske hovedstaden, kan du se frem til å nyte bassengområdet. Det er en liten oase med vaiende palmer. Her kan du slappe av med en forfriskende dukkert eller suge til deg solens varme stråler på en liggestol. Du kan trimme litt på hotellets velutstyrte treningssenter, som med utstyr for både kondisjons- og styrketrening gir deg mulighet til å holde formen ved like. Hvis du trenger litt ekstra avslapning, kan du bestille en massasje på hotellets spa eller skjemme bort kroppen med sauna, dampbad eller jacuzzi.

Ramada Plaza skuffer heller ikke når det gjelder gastronomiske opplevelser. Hotellets fremragende restauranter serverer alt fra ferskfanget fisk og skalldyr til autentiske thailandske retter og ferskt bakverk. Uansett om det er en romantisk middag ved elven eller en avslappet lunsj på hotellets hyggelige kafe: her er det noe for enhver smak.

 

Pris for opgradering fra SureStay Plus by Best Western, per natt:
Deluxe River View Room Per person fra:  300 kr.
Grand Deluxe City View Room Per person fra:  450 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14