TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideRiva Surya

Riva Surya

Bangkok

Dette hyggelige og elegante boutiquehotellet har en førsteklasses beliggenhet på den sjarmerende gaten Phra Arthit som går parallelt med Chao Phraya-eleven i hjertet av Bangkok. Beliggenheten gir deg gode muligheter til å utforske Bangkoks hovedattraksjoner til fots, slik at du virkelig kan fordype deg i byens kultur og historie.

Riva Surya har 68 rom som er innredet med eksklusiv og moderne design. Rommene er store og komfortable, så her har du alle muligheter til å trekke deg tilbake fra det travle bylivet. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, king size-senger, minibar, flatskjerm-TV, safe, kaffe- og tefasiliteter samt strykejern og -brett. På badet finner du toalettartikler, hårtørker og badekåpe.

Riva Surya har dessuten mange fasiliteter som bidrar til å gjøre oppholdet ditt perfekt. Du kan slappe av med en forfriskende dukkert i hotellets rooftop-basseng mens du nyter den imponerende utsikten over elven og byens skyline. Det er også mulighet til å holde seg i form på hotellets velutstyrte treningsrom eller å bestille en avslappende massasje på hotellets spa.

Er du sulten etter en lang dag på oppdagelsesferd i dynamiske Bangkok? Da er du i gode hender på Riva Surya. Restauranten Babble & Grill serverer en smakfull slow-smoked BBQ med kvalitetskjøtt fra hele verden. Du kan også nyte en deilig cocktail på hotellets riverside-bar mens du beundrer solnedgangen over elven.

Pris for opgradering fra SureStay Plus by Best Western, per natt:
Urban room Per person fra:  570 kr.
Riva room Per person fra:  735 kr.
Deluxe room Per person fra:  820 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14