TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideGuidet omvisning i Hoi Ans gamle bydel

Guidet omvisning i Hoi Ans gamle bydel


Du blir hentet på hotellet av en guide, og så starter vandringen rundt i Hoi Ans gamle bydel.

Hoi An var fra det 16. til 18. århundret kjent som en internasjonal havneby for både kinesiske, hollandske, franske, japanske og portugisiske kjøpmenn. I dag er bydelen berømt for sin sjarmerende arkitektur, imponerende silkeproduksjon og flinke skreddere.

På turen besøker du bydelens berømte vartegn og opplever sjarmen i de historiske gatene. Mens du vandrer rundt, kan du beundre de mange flotte gamle, gule kjøpmannshusene fra den franske kolonitiden som ligger side ved side. Du føler raskt den avslappede og hyggelige stemningen, selv om bydelen er et valfartssted for turister.

Første stopp er Chua Ong-pagoden, som ble bygget i 1653 til ære for den kinesiske generalen Quan Cong og som for mange er et symbol på lojalitet og rettferdighet. Neste stopp er Jinshang-tempelet, viet til havets gudinne og seilernes beskytter. Herfra er der en kort vandring til det 200 år gamle huset Tan Ky, som ble bygget av en vietnamesisk familie og som er blitt godt tatt vare på av sju generasjoner beboere. Du kan tydelig se den japanske og kinesiske innflytelsen overalt i huset. Du stopper naturligvis også ved Hoi Ans mest berømte vartegn, den berømte japanske broen fra 1700 tallet. Utflukten avsluttes med en fin båttur på Thu Bon-elven.

Varighet: Ca. 4 timer

Denne turen er kun for TourCompass’ egne gjester.

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  660 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14