TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideEn kulinarisk reise på Vespa i Ho Chi Minh-byen

En kulinarisk reise på Vespa i Ho Chi Minh-byen


Opplev Ho Chi Minh-byen etter solnedgang – på en scooter.

Når solen har gått ned om kvelden, våkner Ho Chi Minh-byen for alvor. Millioner av mennesker hopper opp på scooterne sine og kjører inn til byen for å spise middag og møte venner.

Guiden din kommer og henter deg på hotellet, og en Vespa-sjåfør står klar til å vise deg Ho Chi Minh-byen etter mørkets frembrudd. Etter å ha fått utdelt en hjelm klyver du opp bak på scooteren og suser av sted ut i det yrende folkelivet.

Ferden går gjennom små bakgater og smug og forbi lokale boligområder og ukjente severdigheter utenom de store turistattraksjonene. Første stopp er et lokalt, hipt spisested, hvor du starter med en spesialitet: den vietnamesiske sandwichen banh mi. Til hovedrett kan du velge mellom sprø, fylte rispannekaker (bánh xèo), ferske vårruller eller grillede svinekoteletter med ris.

Etter måltidet tar blir det en spasertur gjennom det lokale boligområdet med sine gamle leilighetsbygg, der det bor over 2000 personer,

før du kommer til et lokalt, historisk spisested som er kjent for sine deilige desserter. Prøv en av suppene, eller grillet banan innpakket i klebrig ris og toppet med kokosmelk.

Turen avsluttes på en lokal pub langt unna turistgatene, der du kan ta inn den lokale atmosfæren mens du nyter en kald øl.

Deretter blir du kjørt tilbake til hotellet.

Varighet: cirka 3–3,5 timer.

Obs! Barn må være minst 6 år gamle og i følge med en voksen.

Denne utflukten er kun for TourCompass-gjester.

Vi anbefaler at du bestiller denne utflukten samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  1.770 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14