TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideLe Jardin Hotel Haute Couture

Le Jardin Hotel Haute Couture

Hanoi

Le Jardin Hotel Haute Couture er en oase av luksus og eleganse som ligger i hjertet av Hanoi, nær West Lake og Hanois gamle bydel.

Hotellets arkitektur og innredning forener moderne design og klassisk stil, og atmosfæren er preget av eksklusivitet og sjarm.

Rommene er innredet i en tradisjonell stil som bringer deg tilbake til det gamle Indokina, med mørke tremøbler og sirlige detaljer. Her finner du alt det du trenger til et behagelig opphold: Wi-Fi, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, safe, skrivebord og flatskjerm-TV. Når du våkner, kan du trekke fra gardinene og nyte lysinnfallet fra de store vinduene. Rommenes store bad mangler heller ikke noe, og her finner du blant annet badekåpe, tøfler, hårtørker og forskjellige toalettartikler.

Le Jardin Hotel Haute Couture har også mange flotte fasiliteter, blant annet utendørsbasseng med utsikt over byen, et luksuriøst spa der du kan bestille velgjørende skjønnhets- og massasjebehandlinger samt et velutstyrt treningsrom.

På hotellets restaurant November kan du få store kulinariske opplevelser i form av delikate retter tilberedt av flinke kokker som kombinerer tradisjonelle smaksopplevelser med moderne gastronomi.

En forfriskende cocktail på hotellets rooftop-bar med utsikt over den vietnamesiske hovedstaden er en perfekt avslutning på dagen.

Pris for oppgradering fra Thang Long Opera Hotel, pr. natt:
Classic Room Per person fra:  240 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14