TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSilk Path Grand Hotel Hué

Silk Path Grand Hotel Hué

Hué

I hjertet av keiserbyen Hué ligger det enestående, elegante Silk Path Grand Hotel, preget av luksus og tradisjonell vietnamesisk kultur. Hotellets beliggenhet gjør det til et perfekt utgangspunkt for å utforske byens severdigheter, blant annet citadellet i Hué og Parfymefloden.

Alle hotellets 198 rom er innredet med moderne fasiliteter som inkluderer lokale elementer på en smakfull måte. Samtlige rom har flott utsikt over byen, gratis Wi-Fi, aircondition, minibar, elektrisk kjele til te og kaffe samt skrivebord/toalettbord. På badet finner du badekar med dusj og gratis toalettartikler.

Silk Path Grand Hotel tilbyr en rekke fasiliteter du kan bruke etter en lang dag med utforskning av byens severdigheter. Du kan for eksempel slappe av ved det deilige bassengområdet med liggestoler og parasoller. Eller hva med en ansiktsbehandling eller massasje på det luksuriøse spaet, Chi Spa? Det er også gode muligheter til å holde formen ved like på hotellets treningsrom, der du blant annet kan ta en økt på løpebåndet med utsikt til bassengområdet.

Om ettermiddagen kan du spise lokale snacks eller ta en god kopp vietnamesisk kaffe på hotellets utendørsområde mens du beundrer den fine bakgården.

På hotellets to restauranter ligger alt til rette for å spise et godt måltid. Her serveres det både Hué-retter og middelhavsinspirerte retter. På menyen finner du også vestlige favoritter.

 

Pris for oppgradering fra Emm Hotel Hué, pr. natt:
Classic Room Per person fra:  520 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14