TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideElephant Café

Elephant Café


Hvis oppholdet ditt ved Victoria Falls er en forlengelse av en safaritur, er denne utflukten nesten et “must”!

Ved bredden av Zambezi-elven – vel 10 km fra Livingstone – ligger Elephant Café. Her bor det 10 elefanter som av en eller annen grunn ikke lenger har sin egen flokk. Noen av elefantene er reddet fra krypskyttere – andre er født i fangenskap og kan ikke overleve i naturen. Elephant Camp er hjemmet deres. De lever prinsipielt fritt og kan gå hvor de vil, men alle dyrene er sterkt knyttet til dyrepasseren sin, og selv om de daglig går på streiftog i bushen, kommer de alltid tilbake.

Et besøk på Elephant Café starter alltid med å bli kjent med elefantene. Her betrakter du ikke elefantene på behørig avstand fra en safaribil. Du fôrer dem derimot med deres absolutte yndlingsgodteri! Følelsen av å stå ved siden av den 60 år gamle elefanten Bop, som med sin ivrige snabel strekker seg etter posen med godbiter i hånden din kan nesten ikke beskrives. Han er enorm og samtidig både insisterende og vennlig mens han tigger etter flere godbiter. Hvis du er ekstra modig, kan du til og med be elefantene flytte snabelen litt til side så du legge godbitene rett på tungen deres!

Under hele fôringen tar personalet på Elephant Cafe bilder av deg, og de blir sendt til deg etter besøket. Dette er inkludert i prisen og et fantastisk minne om møtet med disse vennligsinnede kjempene.

Når elefantene har fått sitt, er turen kommet til deg. Du skal også skjemmes bort med godbiter.

Ved siden av elefantplassen – med enestående utsikt til Zambezi-elven – er det bygget en kafe som serverer lunsj (inkludert i prisen). Og for en lunsj! All mat er tilberedt av lokale produkter: frukter, urter, nøtter, ville plommer osv., og naturligvis er ingrediensene tilpasset årstiden. Enkelte av råvarene er faktisk også elefantenes livretter … Kokkene her kan virkelig trylle, og maten smaker som en drøm! Menyen består av 3 retter inkl. vin – alt er inkludert i prisen.

Denne turen er virkelig en dag i elefantenes tegn.

Når både du og elefantene er gode og mette, går turen tilbake til hotellet ditt.

Vær oppmerksom på at barn må være over 10 år for å delta og at turen må bestilles på forhånd, for det er  begrenset plass på restauranten. Det tas hensyn til div. allergier – men vi må vite det på forhånd.

Turen gjennomføres hvis min. 4 personer deltar

Pris:
Per person fra:  3.280 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14