TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideMizingani Seafront Hotel

Mizingani Seafront Hotel

Stone Town

Det flotte Mizingani Seafront Hotel ligger midt mellom Stone Town sentrum og den nydelige stranden, full av lokale fiskebåter, noe som gir hotellet en vakker utsikt over det livlige havnemiljøet og Det indiske hav. Den sentrale beliggenheten gjør hotellet til et ideelt utgangspunkt for å utforske byens historiske attraksjoner og fine markeder.

Hotellet er innredet i arabisk stil med sjarmerende utsmykkede korridorer og antikke møbler, og har til sammen 31 rom som er tilgjengelig via de nydelige tretrappene eller den lille fine heisen. Alle rommene har gratis Wi-Fi, kabel-TV, aircondition, kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter og myggnett over sengen. Det er i tillegg privat bad med hårføner og privat balkong med utsikt over enten svømmebassenget på eiendommen eller det asurblå havet.

Når du har lyst til å slappe av kan du ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget, eller sette deg i en av de arabisk inspirerte loungesofaene og lese en god bok. Om kvelden kan du nyte god mat i restauranten mens du ser solen gå ned i det praktfulle indiske hav.

Det serveres ikke alkohol på hotellet.

Pris for oppgradering fra Tembo Hotel, pr. natt:
Deluxe Room Per person fra:  420 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14