TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsidePark Hyatt Zanzibar

Park Hyatt Zanzibar

Stone Town

Det ekstravagante Park Hyatt Zanzibar har en storartet beliggenhet ved vannkanten i hjertet av Stone Town, og er dermed det perfekte utgangspunktet for å oppleve byens historiske og kulturelle severdigheter, i tillegg til de lokale markedene med fargerike og velduftende råvarer.

Hotellet består av 67 store rom hvor eleganse, modernitet og lokale elementer flyter sammen og blir til ett. Alle rommene har aircondition og mørkleggingsgardiner, slik at du kan sove ekstra godt etter en begivenhetsrik dag i den livlige byen. Det finnes også sikkerhetsboks, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar, kaffe- og tefasiliteter og muligheter for romservice. På hvert rom er det dessuten eget bad med både dusj, badekar og hårføner.

Med en fortryllende utsikt over den lokale stranden, det livlige havnemiljøet og Det indiske hav med sine tradisjonelle dhow-båter, er hotellets svømmebasseng det ideelle stedet å nyte et morgenbad eller en oppfriskning etter en dag med opplevelser i Stone Town. Du kan også velge å ta en tur til hotellets fitnessenter, eller skjemme deg bort med en av de mange deilige spabehandlingene som hotellet tilbyr.

Pris for oppgradering fra Tembo Hotel:
2 netter Per person fra:  3.900 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14