TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSpice Island Hotel & Resort

Spice Island Hotel & Resort

Jambiani Beach

Uansett om du kommer til Zanzibar etter en safaritur eller en vandring til toppen av Kilimanjaro trenger du avslapning, hyggelig stemning, velvære, god mat, massasje og bading i havet. Alt dette finner du på Spice Island Hotel & Resort, som ligger på den sydøstlige delen av Zanzibar.

Dette familieeide hotellet er innredet i klassisk Zanzibar-stil, har egen privat strand og ligger i en stor botanisk hage med mer enn 3 000 eksotiske planter, trær og blomster.

Resorten preges av feriestemning og avslapning. Fellesområdene er utrolig hyggelige, og hele resorten har en spesiell “vibe”, som gjør at man straks føler seg helt avslappet og velkommen.

Restaurant- og lounge-området er innredet med myke sofaer, stoler og daybeds. Med den hyggelige stemningen og den flotte utsikten til stranden og havet er det vanskelig å rive seg løs herfra, og vi spår at dette vil bli et av dine yndlingssteder på resorten. Lån en bok i biblioteket eller ta en lur i brisen fra havet.

Hvis du klarer å rive deg løs fra loungen, kan du rusle ut på den lange moloen og nyte enda mer utsikt og havbris – og en god kopp kaffe i den hyggelige loungebaren i enden av moloen. Ved lavvann kan du hoppe i havet fra badetrappen på moloen – og deretter nyte en kald drink og en snack i baren.

Hvis du har lyst på litt aktivitet, kan du svømme i bassenget eller få deg litt ekstra spenning i ferien ved f.eks. å leie en sykkel og sykle til den lille byen Jambiana som ligger nær hotellet eller kanskje til byen litt lenger nord, Paje. Få kilometer fra hoteller ligger det også en dryppsteinshule som er et besøk verdt.

I det lille spaet kan du få myknet opp musklene etter Kili-trekket eller safarituren.

På hotellets restaurant serveres det velsmakende lokale retter med fisk og skalldyr samt et utvalg retter fra det afrikanske, indiske og arabiske kjøkkenet. Maten er nylaget og god. Frokosten serveres i form av en buffet med egg og pannekaker som serveres rett fra kjøkkenet, tilberedt akkurat som du ønsker.

Hotellet har 34 rom som er fordelt på bungalower av forskellige størrelser. Det er to rom i hver bungalow – hvert rom har egen inngang og en hyggelig terrasse. Rommene er innredet med tradisjonelle møbler, eget bad, aircondition, safe og et lite sitteområde som gir optimal komfort.

Det er gratis Wi-Fi i alle fellesområdene.

Pris for pensjon per natt:
Fra halvpensjon til helpensjon Per person fra:  310 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14