TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSultan Sands

Sultan Sands

Kiwengwa Beach

Få meter fra den kritthvite standen og det turkisblå havet ligger hotellet Sultan Sands. Fra bassenget, restauranten og den hyggelige baren er det fantastisk utsikt over havet – bare forstyrret av vakre palmer.

Alle hotellets 100 rom ligger i en kjempestor, tropisk hage som er full av duftende trær og eksotiske blomster. Overalt der du går er det fuglekvitter og blomsterduft.

Servicenivået er høyt, og det tilbys massevis av aktiviteter her. Hvis du blir lei av å ligge ved det store bassenget eller i skyggen av en palme, kan du prøve deg på windsurfing, spille strandvolleyball eller kanskje få en avslappende massasje i det deilige spaet. Noen av hotellets fasiliteter er på søsterhotellet, “Bluebay Beach Resort”, som nesten er bygd sammen med Sultan Sands.

Hotellet har også en butikk med fine suvenirer, og det er gratis Wi-Fi i fellesområdene.

Hotellet har 80 standardrom.

24 av standardrommene ligger i 6 toetasjers hus litt oppover en bakke ved siden av resepsjonen. I hvert hus ligger det 4 rom, alle med egen terrasse eller balkong med plass til å slappe av og lese en bok. Disse rommene har et eget, rolig bassengområde som vanligvis kun brukes av gjestene i disse rommene, men man kan naturligvis også enkelt og raskt vandre ned til det store fellesbassenget eller til stranden.

56 av standardrommene ligger i runde hytter bygd i ekte afrikansk stil med stråtak. Det er to rom i hver hytte, men rommene har egen inngang fra hver sin side av hytta, så det føles som om man har sin egen hytte. Alle rommene har egen terrasse og er fint innredet med god plass. Du er bare et par minutters gange fra bassenget og stranden.

De siste 20 rommene ligger som egne små hytter, like ved restauranten og bare et steinkast fra stranden. Felles for disse hyttene er dessuten at alle har egen, stor veranda og adgang til et privat basseng (med havutsikt) som kun kan brukes av gjester på disse rommene. Alle hyttene ligger rett ved stranden, restauranten, baren og både det private bassenget og det store fellesbassenget.

“All Inclusive” består av følgende:

Frokost, lunsj og middag som serveres i hovedrestauranten.

Mineralvann, juice, lokale øl og vin, utvalgte cocktails og “mocktails”, vanlig te og kaffe.

Vær oppmerksom på at drikkevarer er tilgjengelige det meste av dagen – men ikke døgnet rundt. Nøyaktige tider opplyses ved ankomst på hotellet.

Pris for oppgradering fra Ocean Paradise Resort, pr. natt:
Baobab Room inkl. all inclusive Per person fra:  240 kr.
Pwani Room inkl. all inclusive Per person fra:  415 kr.
Bahari Room inkl. all inclusive Per person fra:  770 kr.
Pris for oppgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. natt:
Baobab Room inkl. all inclusive Per person fra:  480 kr.
Pwani Room inkl. all inclusive Per person fra:  655 kr.
Bahari Room inkl. all inclusive Per person fra:  1.010 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14