TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideThe Residence

The Residence

Kizimkazi

Drømmer du om avslappet og uforstyrret luksusferie på Zanzibar? Da skal du bo på The Residence.

Dette er klassiske fem stjerner, på sitt beste!

Luksusresorten ligger på øyas sørvestlige kyst – bare vel en times kjøring fra den internasjonale flyplassen – men i en helt annen verden. Omgitt av en stor tropisk hage og med utsikt til kokospalmer som vaier i vinden på den kilometerlange, hvite sandstranden finner du 66 private og eksklusive villaer.

De praktfulle villaene har oppholdsrom, soverom, bad og en stor terrasse med eget basseng. De er smakfullt innredet, med dempede farger og mørke mahognimøbler i klassisk Zanzibar-stil. Her har du luft og god plass rundt deg, og du kan nesten merke hvordan roen senker seg idet du kommer inn i villaen. Her finner du alt det du trenger: TV, aircondition, Wi-Fi, safe, utendørs- og innendørsdusj, badekar, te- og kaffefasiliteter osv. Når du slår opp dørene til din private terrasse, finner du både solsenger og eget basseng. Utenfor døren står sykler du kan bruke hvis du har lyst til å dra på oppdagelsesferd i området rundt.

Vi tror nok likevel at du vil tilbringe det meste av tiden på resorten – her er det nemlig alt du kan ønske deg! Resorten har to restauranter og to barer, og barene serverer også småretter og snacks. Mot en ekstraavgift kan du også velge å få maten servert i din egen villa.

Evighetsbassenget er enormt, og har glass-”vegg” ut mot havet. Den 150 meter lange jettyen lokker med cocktails og øyas flotteste solnedgang etter en dag med tennis, spa, kajakkpadling, soling, volleyball, avslapping i skyggen, “reef-walk”, mange is ved bassenget – og kanskje et besøk til den lokale delfinkolonien.

Det er god plass til barna, og de har sin egen ”Kid’s Club”, der det arrangeres alt fra baking og fletting av hår til kurs i hvordan man hjelper hjemløse dyr. Siden alle villaer har sitt eget basseng – og ligger spredt utover i den store tropiske hagen – er dette et fantastisk avslappende sted, både for barnefamilier og nygifte på bryllupsreise.

Pris for oppgradering fra Ocean Paradise Resort, pr. natt:
Luxury Garden Villa inkl. halvpensjon Per person fra:  1.835 kr.
Luxury Ocean Front Pool Villa inkl. halvpensjon Per person fra:  2.835 kr.
Pris for oppgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. natt:
Luxury Garden Villa inkl. halvpensjon Per person fra:  2.075 kr.
Luxury Ocean Front Pool Villa inkl. halvpensjon Per person fra:  3.050 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14