TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideZ Hotel Zanzibar

Z Hotel Zanzibar

Nungwi Beach

På nordspissen av Zanzibar, på den berømte stranden Nungwi, finner du det flotte boutique-hotellet Z Hotel.

Nyt den avslappende og intime stemningen på dette stedet, som spesielt henvender seg til par og mindre grupper. Hotellets nedre aldersgrense er 16 år. Stranden er kritthvit, havet lunt og klart, og den lille byen Nungwi har både små kafeer, massevis av handlemuligheter og et godt tilbud av aktiviteter.

Her er det kun 40 rom, og alle er innredet med kunst på veggene, fargerike puter og lampeskjermer som skaper en hyggelig kontrast til møblene av palmetre. Hvert rom har sitt eget særpreg. Alle rom har aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og Wi-Fi. I tillegg har de egen balkong/terrasse.

Hotellets to restauranter ligger med flott utsikt til stranden og det turkisblå havet. Her kan du nyte god mat og drikke sammen med den fantastiske utsikten over Det indiske hav. Den ene restauranten serverer lette asiatisk-inspirerte retter og klassisk kafémat, mens hovedrestauranten tilbyr en spennende meny med nyfortolkninger av det afrikanske og europeiske kjøkkenet samt alt godt fra havet. I øverste etasje serveres det cocktails – det perfekte stedet å beundre solnedgangen. Det er også her på toppen av hotellet at du finner yoga-senteret.

Svøm i det store bassenget, gå en tur på stranden, les en god bok i skyggen av en parasoll eller få en velgjørende massasje på hotellets lekre spa.

Vær oppmerksom på at Z Hotel er stengt fra 15.04.25 til 31.05.25

Pris for oppgradering fra Ocean Paradise Resort, pr. natt:
Garden Room inkl. halvpensjon Per person fra:  860 kr.
Seaview Room inkl. halvpensjon Per person fra:  1.200 kr.
Pris for oppgradering fra Spice Island Hotel & Resort, pr. natt:
Garden Room inkl. halvpensjon Per person fra:  1.099 kr.
Seaview Room inkl. halvpensjon Per person fra:  1.450 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14