TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideQT Bondi

QT Bondi

Sydney

Drømmer du om å bo på et hipt hotell rett ved en av verdens mest berømte strender? Da skal du velge å oppgradere til QT på Bondi Beach.

Hotellet ligger i en sidegate til Campbell Parade, og du krysser bare gaten for å komme rett ned på Bondi Beach – og samtidig sipper du å bo midt på bydelens aller travleste gate. Rundt deg ligger det barer, kafeer, restauranter og butikker – ja, og stranden, naturligvis!

Hotellet har 69 rom i forskjellige kategorier. Alle rom har aircondition, flatskjerm-TV, Nespresso-maskin, minibar og gratis Wi-Fi . Rommene er store og har god plass, og selv om resepsjonen er innredet med knallfarger og kreativitet, er rommene holdt i mer dempede farver. Komforten er optimal overalt.

Det er ingen restaurant på hotellet, men det tilbys til gjengjeld room service. Her er det heller ikke basseng – men siden Bondi Beach bare ligger 5 minutters gange fra hotellet, er det nok heller ikke nødvendig…

Hvis du vil inn til byen, kan du enten ta bussen (ca. 30-40 minutter), eller du kan ta toget fra Bondi Junction – det tar 15-20 minutter til sentrum. Alternativt kan du låne en sykkel på hotellet og sykle den flotte ruten gjennom forstedene Rose Bay, Double Bay, Elizabeth Bay og Potts Point til du kommer til den botaniske hagen.

Pris for opgradering fra Park Regis, per natt:
King Room Per person fra:  1.005 kr.
Deluxe King Room Per person fra:  1.175 kr.
Twin Room Per person fra:  1.290 kr.
Oseania
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Oseania-spesialist og har over 26 års erfaring med reiser i Oseania.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14