TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideIberostar Selection Varadero

Iberostar Selection Varadero

Varadero

Få en flott avslutning på reisen din på den luksuriøse all-inclusive resorten Iberostar Selection Varadero, som ligger helt nede ved den flotte Varadero-stranden med vaiende palmer og asurblått vann.

Resorten har 386 store rom fordelt på 11 bygninger. Rommene er fargerikt innredet, og alle er utstyrt med aircondition, minibar, safe, satellitt-TV, kaffe-/te-fasiliteter, hårtørker og stor balkong eller terrasse der du kan slappe av og nyte den varme tropiske brisen.

Resorten har 4 restauranter der du blir bortskjemt med smakfulle spesialiteter både fra det cubanske og det internasjonale kjøkkenet. Du kan også glede deg til god kaffe og eksotiske drinker i resortens 3 barer.
Resorten har også en spesiell røykebar, La Vitola Cigar Bar, der du kan prøve en av de berømte cubanske sigarene.

På resorten er det massevis av aktiviteter både for store og små. Det er gratis å bruke treningssenteret, ta leksjoner i dans og aerobic, spille tennis og volleyball eller padle kajakk. Andre sportsaktiviteter, som ridning, bowling, golf, vannski og dykking, er mot betaling.
Barna kan bli underholdt i resortens egen barneklubb, Star Camp. Her er det aktiviteter og underholdning for alle i alderen 4-12.

Resorten har to store svømmebassenger og et barnebasseng, der du kan slappe av på en liggestol eller ta en forfriskende dukkert.

Du kan også la deg skjemme bort på resortens spa, der du kan kjøpe velgjørende behandlinger.

En viktig del av den cubanske kulturen er lidenskapen for musikk og dans. Om kvelden kan du glede deg til fargerike show og live-musikk.

Det er Wi-Fi i hotellets lobby, og det kjøpes på stedet.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår samt i påsken. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Pris for oppgradering fra Iberostar Tainos, per natt:
Standard room med all inclusive Per person fra:  875 kr.
Pris for ekstra nat, per natt:
Standard room med all inclusive Per person fra:  1.975 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14