TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHai Tide Beach Resort

Hai Tide Beach Resort

Nusa Lembongan

Fra Hai Tide Beach Resort har du direkte adgang til den lyse sandstranden i Mushroom Bay, som er en av Nusa Lembongans beste strender.

Du bor midt i hotellets frodige hage, mellom palmer og vakre tropiske blomster i en av de totalt 18 stråtekte bungalowene kalt «lumbung», som opprinnelig var en gammeldags rislåve. På bakkenivå har du et lite privat utendørsområde hvor du kan slappe av og sitte i skyggen. I andre etasje er det soverom med myggnett, aircondition, kjøleskap, gratis flaskevann, verdiboks, kaffe- og tefasiliteter og bad med hårføner. Det er også en liten balkong med bord og stoler.

Uansett hvor på hotellet du befinner deg, er det ikke langt til stranden. Vil du ikke ha sand mellom tærne, kan du nyte livet ved hotellets to bassenger, hvor det også er et mindre barnebasseng.

Som gjest på Hai Tide Beach Resort har du gratis adgang til guidede landsbyturer, kajakker, sykler, snorkleutstyr og forskjellige vannsportaktiviteter. Hotellet tilbyr også PADI dykkerkurs (mot betaling), slik at du kan komme deg helt ned til de flotte korallrevene og tropefiskene.

Restaurantene Hai Bar & Grill og Hai Ri Zen har en helt fantastisk beliggenhet med utsikt over havet og bukten. Her kan du nyte lekre retter fra både det lokale og internasjonale kjøkken.

Avslutt dagen med en drink i skjæret fra solnedgangen.

Pris for rom oppgradering, pr. natt:
Fra Garden Lumbung til Beachfront Lumbung room Per person fra:  240 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14