TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideMaya Sanur Resort & Spa

Maya Sanur Resort & Spa

Sanur

Maya Sanur Resort & Spa er både moderne, lekkert og luksuriøst. Det er innredet med naturlige, rustikke materialer og fine balinesiske detaljer som virkelig setter prikken over i-en.

Resorten har en enestående beliggenhet, rett ved Sanurs finkornede sandstrand som frister til soling og bading. Hvis du er tidlig oppe, kan du se solen stå opp over de tradisjonelle fiskebåtene ute i horisonten.

Maya Sanur har 103 lyse og pent innredede rom på min. 57 m2. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, safe, TV og telefon. Rommene har også skrivebord og sitteområde. På badet er det både dusj og badekar samt toalettartikler, badekåpe og tøfler. Fra din private balkong har du utsikt over den frodige hagen, og her kan du sitte og lese en bok eller kose deg med en kopp balinesisk kaffe.

Blant hagens fine plumeria-trær ligger resortens tre flotte svømmebasseng med parasoller, sol- og loungesenger. Evighetsbassenget har utsikt over stranden, lagunebassenget måler hele 158 meter og familiebassenget har tilhørende barnebasseng. Hvilket velger du?

Når det kommer til spisesteder, har Maya Sanur Resort & Spa hele tre restauranter å velge mellom.  Signaturrestauranten, Mayasari, har både innendørs og utendørs servering. Her kan du gå på oppdagelsesferd i den overdådige frokostbuffeten som har både internasjonale favoritter, lokale klassikere og mange vegetariske retter. Graze serverer australskinspireret brunch, lunsj og bakverk, og på Kuu kan du prøve velsmakende japanske retter. På menyen finner du alt fra sushi og sashimi til bentobokser og yakitorispyd.

Baren Tree Bar er bygd over tre nivåer og ligger ved siden av evighetsbassenget med flott utsikt over Sanur strand. Her kan du spise småretter og drikke øl, vin og cocktails i den forfriskende havbrisen.

Etter mange flotte opplevelse, og med en lang flyreise foran deg, vil du kanskje unna deg litt ekstra og slappe av med en tradisjonell massage og forskellige ansikts- og kroppsbehandlinger på resortens spa. Du vil føle deg som født på ny!

Resorten tilbyr dessuten romantisk middag, piknik, afternoon tea med indonesiske delikatesser, flytende spiseopplevelser i bassenget samt filmkvelder under stjernene på terrassen Green Roof 360. Resorten har yoga- og treningsrom samt lekeplass og barneklubb for de minste. Det er også mulig å leie sykkel.

Sist, men ikke minst, kan du handle på resortens Gallery Boutique. Her kan du kjøpe antikke håndverksprodukter, malerier, håndvevede tekstiler samt cashewnøtter og rosella-te fra det fjerntliggende området Muntigunung. I 2004 var dette et av Balis fattigste områder. Salget bidrar til å gi mennesker i nød en bærekraftig fremtid.

Pris for oppgradering fra Taksu Sanur Hotel, pr. natt:
Wonderful Garden View Room Per person fra:  1.175 kr.
Pris for oppgradering fra Prama Sanur Beach Bali, pr. natt:
Wonderful Garden View Room Per person fra:  940 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14