TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSanak Retreat Bali

Sanak Retreat Bali

Munduk, Bali

Sanak Retreat Bali er en vakker, fredfull oase som ligger i nydelige omgivelser med flott utsikt over fjellene og de grønne rismarkene i Munduk.

Sanak Retreat Bali består av 11 romslige og rustikke bungalower bygget i teak og andre naturlige materialer i harmoni med omgivelsene. De er dessuten enkelt innredet og dekorert med fint indonesisk kunsthåndverk. Alle bungalowene har WI-FI, minibar, verdiboks, takvifte og bad med hårføner og toalettartikler. Om morgenen når du våkner, kan du sette deg ut på verandaen og bare nyte stillheten og den enestående utsikten over rismarkene og de mystiske fjellene.

Etter en vandretur i området frister kanskje hotellets lekre bassengområde med infinitypool, solsenger og tradisjonelle balinesiske parasoller? Ta en svømmetur eller slapp av på kanten av bassenget mens du beundrer utsikten over det frodige landskapet.

Hotellet er svært engasjert i bærekraft, utdanning og i lokalsamfunnet. Hele 80 % av de ansatte kommer fra den lokale landsbyen, mens resten kommer fra andre landsbyer i nærområdet. Det samarbeides også tett med de lokale bøndene og den lokale skolen i forbindelse med utdanning og læring. Hotellets filosofi er at alle skal kunne dra nytte av stedet.

Rettene på Sanak Kitchen består av økologiske grønnsaker fra egen kjøkkenhage, samt frukt og krydder fra nærområdet. Råvarene leveres fra lokale produsenter og menyen består av balinesiske og javanesiske retter med avstikkere til andre asiatiske og europeiske land. Etter et lekkert måltid kan du stikke innom Sanak Bar, hvor det ristes cocktailer laget av lokale frukter.

Du kan skjemme deg bort med en tur i Sanak Heal Spa, hvor det tilbys massasje, body scrub eller blomsterbad.

Andre fasiliteter omfatter yoga- og meditasjonsområde, bibliotek, spillområde med bl.a. dart og petanque, samt en liten butikk med hotellets egne naturprodukter, som er laget med lokale planter og urter helt uten kjemikalier. Hotellet tilbyr dessuten også kokkeskole og terrengsykkelturer.

På Sanak Retreat venter det noen nydelige dager med autentisk balinesisk enkelthet, bærekraft, gjestfrihet og fantastiske naturopplevelser.

Pris for oppgradering Puri Lumbung Cottages, per natt:
One Bedroom Bungalow Per person fra:  550 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14