TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSok San Beach Resort

Sok San Beach Resort

Koh Rong

I strandkanten på den rolige sørvestsiden av Koh Rong ligger nydelige Sok San Beach Resort. Her lever man livet med sand mellom tærne på en av øyas fineste strender, Long Beach, også kalt Sok San Beach. Resortet har 98 rom og bungalower.

Du bor i en romslig bungalow på min. 70 m², som er innredet med to rom en suite. De to rommene er atskilt av en skyvedør med et soverom og bad på den ene siden og et oppholdsrom med sovesofaer og et annet bad på den andre siden. Det er også aircondition, gratis Wi-Fi, verdiboks, minibar og terrasse med behagelige sittemøbler. Hårføner kan lånes i resepsjonen og badehåndklær utleveres ved bassengbaren.

Om dagen kan du slappe av i solsengene på stranden og nyte en forfriskende drink fra strandbaren, Coconut Beach Bar. Om kvelden kan du se solnedgangen fra Sun Deck Beach Bar. Restauranten, som også ligger på stranden, er åpen både morgen, middag og kveld og serverer et bredt utvalg av khmer-retter, asiatiske og internasjonale retter. Utenfor restaurantens åpningstider kan du alltid få deg litt snacks i baren.

Resortet arrangerer snorkleturer, vandreturer i jungelen, dykking, sportsfiske og øyhopping til naboøya. Turene kan du bestille på resortet når du ankommer. Det aksepteres VISA og MasterCard.

Det er 11 km til Koh Touch, der det er flere forskjellige restauranter og strandbarer. For å komme seg hit er det nødvendig med en taxibåttur på cirka 25 minutter, som er best egnet å ta i dagslys.

Pris for ekstra natt:
Garden Suite Per person fra:  1.235 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14