TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideVilla Nautica

Villa Nautica

Paradise Island

Forestill deg en avsidesliggende øy med kritthvite strender. Strandvillaene skjuler seg bak tropiske trær og høye kokospalmer som vaier i den tropiske brisen. Øyas trofaste hegrer står og speider ut over den rolige, turkisklare lagunen der strandvillaene ligger som perler på en snor. Velkommen til Villa Nautica.

Du forlater speedbåten og går i land på gangbroen. Det er som å komme til paradis, et barfotparadis.

Beach-villaen er på 54 m2 og har plass til enten 2 voksne og 2 barn eller 3 voksne. Villaen er lys og romslig, innredet med tradisjonelle tremøbler og har tekstiler med fine farger. Alle villaene har aircondition, takvifte, Wi-Fi, minibar, TV, telefon og elektrisk kjele til te og kaffe samt toalett-/skrivebord. Det er både innendørs og utendørs bad med henholdsvis badekar og ”open air” -dusj.  Villaen har egen veranda med stoler og liggestoler, og herfra er det direkte adgang til den kritthvite sandstranden.

Stranden frister til både spaserturer i vannkanten, solbading og avslapning i en hengekøye – kanskje til og til en forfriskende drink fra strandbaren Athiri?

Hvis du foretrekker svømmebasseng, har Villa Nautica et superlekkert evighetsbasseng med utsikt over det glitrende Indiske havet. Her kan du slappe av på en solseng eller henge ved bassengkanten og bare nyte utsikten over dette fantastiske stedet.

Paradis Island er ikke bare eventyrlig på land. Ifør deg snorkel, maske og svømmeføtter og utforsk den fantastiske verdenen under havoverflaten, med koraller og fisk i alle regnbuens farger. Kanskje møter du Nemo eller en av de ufarlige små revhaiene.

Villa Nautica tilbyr også mange forskjellige vannsportsaktiviteter og arrangerer snorkle-, dykker-, fiske- og solnedgangsturer.

Du må heller ikke gå glipp av et besøk i Araamu Spa. Det ligger omgitt av vaiende palmer og tropiske hager – en perfekt ramme for kropp og sjel. På Araamu Spa kan du la deg skjemme bort med dampbad og forskellige massasje- og ansiktsbehandlinger, slik at du er klar til enda en dag i solen.

Om kvelden kan du nyte solnedgangen med en drink fra baren Hulgangu, før det er tid til å innta middagen i en av resortens mange restauranter. Her kan du få alt fra maldivisk hummer til japanske teppanyaki-retter. Det er også mulighet for ”in villa dining”, hvis du ønsker å spise i villaen din.

Pris for rom oppgradering, per natt:
Deluxe Beach Pool Villa Per person fra:  3.580 kr.
Water Villa Per person fra:  3.365 kr.
Pris for pensjon, per natt:
Fra helpensjon til all inclusive Per person fra:  1.440 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14