TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideJoy Island

Joy Island

Joy Island

Du vil føle deg som i en drøm når du ankommer Joy Island. Kritthvite sandstrender, krystallklart vann og kokospalmer som vaier i den lette tropiske brisen. Velkommen til paradis.

Denne luksuriøse øya er formet som en sommerfugl og ligger ca. 40 minutter fra Malé i speedbåt.

Beach-villaene er på 50 m2 og har plass til enten 2 voksne og 1 barn eller 3 voksne. Alle villaene ligger på østsiden av øya, noe som gir deg mulighet til å våkne opp til den vakre soloppgangen. Rommene er innredet i friske fargetoner som harmonerer godt med omgivelsene på Maldivene. Det tilhørende badet har “open-air”-badefasiliteter. Kanskje det aller beste er at villaen ligger med direkte adgang til den kritthvite sandstranden.

Joy Island gir deg en følelse av indre ro, og du vil oppleve hva det virkelig vil si å komme helt ned i gir. Føl hvordan roen senker seg så snart du får sand mellom tærne og hører lyden av bølgende som langsomt skvulper mot stranden. Finn yndlingspalmen din og legg deg godt til rette på en liggestol.

Hvis du er redd for at det kan bli for avslappende her, er det ingen grunn til bekymring! Her vil du ikke kjede deg! Resorten har massevis av aktiviteter du kan drive med. Det finnes bl.a. tennisbane, paddeltennisbane og eget dykke- og vannsportssenter med diverse utstyr og profesjonelle instruktører som er klare til å hjelpe deg. Ifør deg dykkermaske og svømmeføtter og gjør deg klar til å oppleve en helt ny, forunderlig verden av fargestrålende fisk og flotte koraller. Husrevet ligger bare en kort svømmetur fra stranden. Du har også mulighet til å dra på båttur til noen av øyene i nærheten eller å utforske flere fantastiske korallrev.

Hvis du trenger en pause fra havet, har resorten et utrolig lekkert basseng. Slukk tørsten med en kjølig drink fra baren eller heng ved bassengkanten.

Hvis du vil unna deg noe litt ekstra, har Joy Island sitt eget spa. Her kan du skjemme bort både kropp og sjel med forskjellige terapeutiske behandlinger. Bestill en ansiktsbehandling eller massasje mens du nyter den fantastiske utsikten over det turkisblå indiske havet.

På øya finner du tre spisesteder: Hovedrestauranten, The Market, er inspirert av et utendørsmarked og tilbyr et stort utvalg retter fra hele verden. Hver dag er det forskjellige temaer som virkelig vil pirre smaksløkene dine. Du kan også spise på den italienske pizzarestauranten Il Basilico, som serverer forskellige italienske retter, og Chiringuito, som både er restaurant og bar og blant annet serverer grillmat. Rainbow er hovedbaren, som i tillegg til å friste med fargerike drinker også er et populært samlingssted med live musikk og underholdning hver kveld.

Om kvelden kan du gå en tur i vannkanten mens du nyter solnedgangen og ser hvordan fargene langsomt endrer seg.

Beach Villa: Maks 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn
Beach Suite: Maks 3 voksne og 1 barn
Beach Suite Pool: Maks 3 voksne og 1 barn
Lagoon Suite: Maks 3 voksne

Pris for oppgradering fra Villa Nautica, per natt:
Beach Villa inkl. all inclusive Per person fra:  1.150 kr.
Beach Suite inkl. all inclusive Per person fra:  2.125 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14