TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideBest Western Hotel Majestic

Best Western Hotel Majestic

Mexico City

Hotel Majestic har en fantastisk beliggenhet på Zócalo-plassen, byens sentrale plass, som ligger midt i det historiske sentrum. Den store plassen er omkranset av vakre og berømte koelonitidsbygninger som Nasjonalpalasset, Templo Mayor og Mexicos katedral.

Hotellet er også en historisk kolonitidsbygning med mange flotte detaljer, som buede tak og fargerike fliser på gulvene. I midten av bygningen er det et hyggelig atrium.

Det er til sammen 84 rom fordelt på 7 etasjer. Dette er et eldre hotell, og rommene er meget enkelt innredet. Alle rom har eget bad, TV og telefon. Verdisakene dine kan du oppbevare i en safe i resepsjonen. Hotellet har WI-FI i fellesområdene.

I hotellets øverste etasje ligger restauranten, og har kan du spise den inkluderte frokosten. Du kan velge om du vil spise inne eller ute på takterrassen. Her har du en fantastisk utsikt over byen og den livlige plassen.

Dette hotellet er valgt pga. sin kolonitidssjarm, og ikke minst den unike beliggenheten i hjertet av Mexico City. Hvis du ønsker et rom med mer komfort, anbefaler vi at du oppgraderer til Hotel Histórico Central.

Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14