TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsidePark Hyatt

Park Hyatt

Sydney

Hvis du ønsker et klassisk 5-stjerners hotell med uovertruffen beliggenhet, skal du velge å oppgradere til Park Hyatt. Bedre blir det ganske enkelt ikke. Med en beliggenhet et steinkast fra den gamle bydelen The Rocks og med enestående utsikt til enten Operahuset eller Harbour Bridge, er du på Park Hyatt virkelig i Sydneys smørøye.

Rommene er innredet i tidløs stil med dempede farver og smakfullt interiør som ikke forstyrrer utsikten unødvendig. Alle rom har naturligvis aircondition, flatskjerm-TV, kaffemaskin, minibar, Wi-Fi, safe osv.

På toppen av hotellet finner du en rooftop pool der du har den vakreste utsikt over Sydney Harbour. Før du tar deg en dukkert her, kan du ta en tur på hotellets spa, der det naturligvis brukes lokale, økologiske produkter.

Veggene er prydet av australsk kunst, så du er aldri i tvil om hvor i verden du befinner deg.

Servicen er fremragende – og frokostbuffeten (som er inkludert) er overdådig. Helt som du kan og bør forvente av et hotell i denne klassen.

Velger du å oppgradere til Park Hyatt, vil vi på det varmeste anbefale at du velger et rom med enten harbour view eller opera view. Du får ganske ikke bedre utsikt enn herfra!

Pris for opgradering fra Park Regis, per natt:
King Deluxe Room inkl. Morgenmad Per person fra:  4.520 kr.
King Harbour View Room Per person fra:  5.085 kr.
King Opera Deluxe Per person fra:  6.220 kr.
Oseania
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Oseania-spesialist og har over 26 års erfaring med reiser i Oseania.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14