TRYGGHETSGARANTI - LES MER
14 dager

Peru med 2-dagers inkavandring

Bli med på en 2-dages inkavandring til Machu Picchu gjennom Andesfjellenes eventyrlige landskap. På reisen får du også se inkahovedstaden Cusco samt Lima, Arequipa, Colca Canyon og Titicacasjøen.

Peru med 2-dagers inkavandring
Peru med 2-dagers inkavandring
14 dager
ForsideLatin-AmerikaPeruPeru med 2-dagers inkavandring

Peru med 2-dagers inkavandring

Bli med på en 2-dages inkavandring til Machu Picchu gjennom Andesfjellenes eventyrlige landskap. På reisen får du også se inkahovedstaden Cusco samt Lima, Arequipa, Colca Canyon og Titicacasjøen.

ForsideLatin-AmerikaPeruPeru med 2-dagers inkavandring
Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Lima med flybytte underveis
 • Flyreise fra Cusco til Norge med flybytte underveis
 • I innenriksflyvning: Lima – Arequipa
 • Transfer fra og til flyplasser (foregår i mindre internasjonale grupper)
 • Buss: Arequipa – Colca Canyon – Puno – Cusco
 • 12 overnattinger på gode hoteller inkl. frokost
 • 4 x lunsj (dag 4, 6, 7, 10)
 • Individuell rundreise, men alle utflukter foregår i mindre, internasjonale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – Prisen gjelder ved min. 2 reisende. Forhør deg om prisen hvis du reiser alene

Omfattende utfluktspakke:

 • Halvdags byrundtur i Lima inkl. Larco Museum
 • Halvdags byrundtur i Arequipa inkl. Santa Catalina-klosteret
 • Utflukt til Colca Canyon med termalbad, gamle landbruksterrasser og kondorer
 • Heldagstur på Titicacasjøen med øyene Uros og Taquile
 • Halvdags byrundtur i Cusco og området rundt byen
 • Heldagstur til Den hellige dal
 • 2-dagers inka-trek inkl. transport fra og til Cusco med engelsktalende guide og rundvisning ved Machu Picchu
 • Inngangsbilletter til nevnte severdigheter

REISEN KORT & GODT

Bli med på en eventyrlig reise til Peru, der fantastiske naturopplevelser, imponerende inkaruiner og vakre perler fra kolonitiden venter.

Reisen starter i Lima, der du både ser den moderne bydelen og byens UNESCO-bevarte historiske sentrum med San Fransisco-kirken og -klosteret, som begge ble bygd i kolonitiden.

Deretter flyr du til Arequipa, også kjent som ”Den hvite by” på grunn av sine vakre, hvite bygninger av vulkanstein. Her ser du det berømte kolonitidsklosteret Santa Catalina og nyter utsikten til de tre omliggende vulkanene: Misti, Chachani og Pichu Pichu.

Fra Arequipa går turen til utrolige naturopplevelser i Colca Canyon, en av verdens dypeste kløfter. I høylandets golde landskap lever det bl.a. alpakkaer, lamaer og den majestetiske kondoren.

Før turen går til inkaenes gamle hovedstad Cusco besøker du Titicacasjøen, der tradisjonelle indianersamfunn fremdeles holder gamle tradisjoner i hevd.

I Cusco venter det en fascinerende historisk blanding av minner fra kolonitiden og ruiner fra inkaenes tid. Høydepunktet blir uten tvil ditt 2-dagers vandreeventyr på gamle inkastier gjennom Andesfjellenes fantastiske landskaper. Målet er de mest berømte inkaruinene av dem alle: Machu Picchu.

Derfor skal du velge denne reisen

 • På denne 2-dagers inkavandringen går du på eldgamle inkastier til Machu Picchu og sover komfortabelt på hotell om natten
 • Se de majestetiske kondorene sveve elegant over den dype kløften Colca Canyon
 • Opplev historiske kolonitidsbygninger i Lima og Arequipa og gamle inkaruiner i Cusco
 • Lær mer om de fargerike indianersamfunnenes tradisjoner på Titicacasjøen og i Den hellige dal

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst i Lima

I dag er det avreise fra Norge, og turen går til Peru med mellomlanding(er) underveis.

Ved ankomst på flyplassen i Lima lufthavn blir du hentet av en representant fra vår samarbeidspartner i Peru som kjører deg til hotellet ditt. Turen fra flyplassen til hotellet tar ca. 1 time, og underveis vil du få informasjon om reisen din. Du kan også stille de spørsmålene du eventuelt måtte ha.

Resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 2: Fly fra Lima til Arequipa – byrundtur i Arequipa (2 335 meter)

I dag skal du bli med på en interessant halvdags byrundtur i Lima, som både tar deg med til den moderne bydelen og byens historiske sentrum. Gamlebyen i Lima er oppført på UNESCOs verdensarvsliste. Den peruanske hovedstaden ble grunnlagt i 1535 av den spanske conquistadoren Francisco Pizarro etter spanjolenes erobring av inkariket, og bygningene i byens historiske sentrum bærer derfor også preg av kolonitiden.

Du blir hentet på hotellet, og turen går først går til byens livlige sentrale plass, Plaza Mayor, som er smykket med blomster i røde, hvite og gule farger, høye palmer og et springvann med byens skytsengel på toppen. Den historiske plassen er omgitt av flotte kolonitidsbygninger, blant annet Regjeringpalasset, Erkebispens palass og Limas imponerende katedral, der Pizarros jordiske rester hviler.

Turen fortsetter til San Fransisco-kirken og -klosteret, der inngangen er prydet med fine mosaikkfliser fra Sevilla. Spesielt kirkens bibliotek er verdenskjent, for her finnes det mer enn 25 000 gamle tekster, også noen fra før erobringen. Under kirken ligger det imponerende katakomber med kranier og knokler som er plassert så de danner geometriske figurer.

Deretter besøker du San Isidro-distriktet med dets flotte parker, blant annet den frodige Parque El Olivar, og så den moderne bydelen Miraflores med flotte hager, plasser, bulevarder, hyggelige kafeer og restauranter.

Byrundturen avsluttes med et besøk på Larco-museet, et av Limas mest kjente museer. Det er viet precolombiansk kunst og har en omfattende samling interessante gjenstander fra ulike precolombianske kulturer, blant annet Moche, Nazca, Chimú og Inka.

Resten av ettermiddagen og kvelden er til fri disposisjon.

Dag 3: Fly fra Lima til Arequipa – byrundtur i Arequipa (2 330 meter)

Arequipa ligger vakkert til i Andesfjellene, i nesten 2 400 meters høyde, med vulkanene Misti (5 822 m), Chachani (6 057 m) og Pichu-Pichu (5 669 m) som flott kulisse. Byen kalles også “Den hvite by” fordi de fleste husene er bygd av hvit vulkanstein.

Du blir hentet på hotellet ditt i Lima og kjørt til flyplassen. Herfra flyr du til den sjarmerende byen. Det er en flyreise på ca. 1,5 time. Ved ankomst i Arequipa blir du hentet på flyplassen og kjørt til hotellet ditt.

Om ettermiddagen skal du på byrundtur og se de mange fornemme herskapshusene og kolonitidsbygningene fra 1700-tallet med utskårne dører, franske vinduer og hyggelige bakgårder. Du får også se byens sentrale plass, Plaza de Armas, med palmer, gamle gasslykter og springvann, og naturligvis byens enorme katedral.

Deretter venter Arequipas største attraksjon, Santa Catalina-klosteret, der det en gang bodde mer enn 400 nonner. Santa Catalina ble grunnlagt i 1580 av den rike enken Maria de Guzmán. Klosteret var primært for overklassen, og i kolonitiden var det vanlig at familiens nest eldste barn skulle tjene kirken. Jentene ble bragt til klosteret allerede i tre-årsalderen og kom aldri utenfor murene igjen.

Klostret har flere ganger blitt rammet av jordskjelv, men det er gjenoppbygd i opprinnelig stil, og de historiske bygningene står her fremdeles. Selv om klosteret i dag er åpnet for offentligheten, bor det fremdeles en liten religiøs orden i den ene enden av anlegget. I vår tid kan imidlertid nonnene fritt motta besøk og forlate Santa Catalina-klosteret når de vil.

Siste stopp på turen er Yanahuara-plassen, der det er gode muligheter for å ta flotte byer av det imponerende vulkanlandskapet som omgir byen.

Kvelden er til fri disposisjon i Arequipa.

Overnatting:
Dag 4: Buss fra Arequipa til Chivay i Colca Canyon (3 650 meter)

Tidlig om morgenen går turen til Colca Canyon, en 3 400 meter dyp kløft og faktisk en av de dypeste kløftene i verden. Til sammenligning er den omtrent dobbelt så dyp som Grand Canyon i USA.

De neste par dagene får du virkelig oppleve de mektige Andesfjellene. Du krysser den spektakulære høysletten Altiplano. Den er kjent for sitt tørre, golde landskap med store åpne vidder der du kan få øye på beitende lamaer og alpakkaer. Flere steder kjører du i over 4 000 meters høyde. Det høyeste passet og utsiktspunktet på ruten heter Mirador de los volcanes, og herfra har du i klart vær en fantastisk utsikt til de omliggende vulkanene. Utsiktspunktet ligger i ca. 4 900 meters høvde, og du vil nok raskt merke at den tynne luften i denne høyden gjør det mer anstrengende å puste. Derfor blir det også bare et raskt fotostopp før du fortsetter ned mot byen Chivay, som fungerer som inngang til Colca Canyon.

Om ettermiddagen er det tid til litt livsnytelse i Chivays varme bad. De oppvarmes naturlig av områdets vulkanske aktivitet. Chivay er også omgitt av høye vulkaner; Sabancaya på 5 976 meter og Ampato på 6 288 meter.

Avstand: Cirka 167 km

Transporttid: Ca. 4 timer

Dag 5: Utflukt til Colca Canyon - buss til Puno (3 827 meter)

Etter frokost kjører du til det storslåtte utsiktspunktet Mirador Cruz del Condor, der du har utsikt over en av de dypeste delene av Colca Canyon. Det er en helt fantastisk opplevelse å stå her og se ned i og ut over den enorme kløften. Her kan du være så heldig å se kondorer sveve lydløst over hodet ditt. Kondoren er verdens største rovfugl og har et vingespenn på opptil 3 meter. Den bruker de varme luftstrømmene som stiger til værs fra kløften til å få luft under vingene.

Etter denne inntrykkssterke naturopplevelsen skal du gå en kort tur i dalen, og der kan du se de gamle landbruksterrassene som har vært i bruk i flere århundre. Det er også gode muligheter til å kjøpe fargerike suvenirer. Herefter kjører du tilbake til Chivay for å spise lunsj før du setter deg på bussen til Puno.

Puno ligger ved Titicacasjøen, den største sjøen i Sør-Amerika og verdens høyest beliggende navigerbare sjø. Byen hadde en viktig historisk betydning for inkaene. Det var nemlig her at den første inkaen, Manco Capac, steg opp av Titicacas vann, grunnla inkaenes imperium og ble den første kongen i Cusco. I dag er Puno en landbruksby som spesielt driver med oppdrett av lamaer og alpakkaer, og derfor kan ullvarer kjøpes til gode priser her.

Avstand: Chivay – Cruz del Condor t/r + Chivay – Puno: Ca. 385 km

Transporttid: Ca. 9 timer

Dag 6: Utflukt på Titicacasjøen (3 810 meter)

I dag skal du på en heldagsutflukt på Titicacasjøen, som deles av Peru og Bolivia. Her venter det et spennende møte med to meget forskjellige høylandindianersamfunn der hvor gamle tradisjoner fremdeles holdes i hevd.

Fra byens havn seiler du først ud til de flytende siv-øyene, Islas Uros, som stadig er bebodd af Uros-folket. Dette folket bruker sjøens gratis byggematerialer, nemlig de sterke totorasiven, til bl.a. å bygge, øyer, hus og båter. Selv om øyene i dag er blitt litt kommersielle, er det fremdeles fascinerende å lære om Uros-folkets kultur og gamle tradisjoner og ikke minst beundre deres imponerende håndverk.

Heretter seiler du videre til den fredelige øya Taquile. Den er spesielt kjent for sitt fargerike kunsthåndverk og sine “strikkende menn”. Her på øya er det nemlig mennene som strikker, og det er de veldig flinke til! Mønsteret på en manns strikkelue, en chullo, viser både kreativiteten og den sivile statusen hans. Kvinnene spinner garnet og vever. Det er kvinnene som vever de vakre beltene til mennenes klesdrakter.

Du spiser lunsj på den vakre, kuperte øya, og deretter tar guiden deg med på en tur til fots, opp til øyas høyeste punkt. Her er det flott utsikt over Titicacasjøen, med høye fjell i bakgrunnen.

Midt på ettermiddagen seiler du tilbake til Puno, og resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 7: Buss fra Puno til Cusco (3 400 meter)

I dag har du en lang, men opplevelsesrik reise foran deg. Du blir hentet på hotellet ditt og kjørt til busstasjonen. Der venter en buss på å kjøre deg til Cusco, en gang Inkarikets formelle hovedstad og i dag en elegant, blomstrende flerkulturell by.

Du krysser Altiplano, der du kanskje får se vicuñas, et dyr som er i familie med kamelen men som kan minne om en lama eller en alpakka. Underveis blir det flere stopp, og du vil få guidet omvisning ved gamle ruiner og monumenter, bl.a. ved Pukara-museet. Pukara var den første regionale byen like ved Titicacasjøen, og den kan dateres tilbake til 500 f.Kr. Museet er en del av et arkeologisk utgravingsområde der man har funnet imponerende steinskulpturer, keramikk og andre interessante arkeologiske funn som gir et interessant innblikk i den andinske sivilisasjonens historie.
Deretter passerer du La Raya, som med sine 4 319 meter er det høyeste punktet på ruten. Deretter går det nedover og gjennom en flott dal der det blant annet dyrkes avlinger som poteter og mais. Du kommer frem til Raqchi, der du ser ruinene av templet Viracocha, et av inkaenes helligste steder. Siste stopp før Cusco er den berømte kolonitidskirken Andahuaylillas, bedre kjent under navnet “Sixtine Chapel of the Americas” på grunn av sine flotte takmalerier og andre kunstverk.

Ved ankomst i Cusco sjekker du inn på hotellet ditt, og om kvelden kan du gå på oppdagelsesferd i byen og spise på en av de gode restaurantene.

Avstand: Ca. 390 km

Transporttid: Ca. 10 timer, inkl. stopp

Dag 8: Byrundtur i Cusco (3 400 meter)

I dag er det tid til å slappe av om morgenen og formiddagen, til du skal bli med på en interessant halvdags byrundtur i og rundt Cusco om ettermiddagen.

På rundturen besøker du byens sentrale plass, Plaza de Armas, som i inkatiden ble kalt Haucaypata eller ”Krigernes plass”, og der mange av de viktige begivenhetene i Cuscos historie har funnet sted. Her ligger også Cuscos katedral, bygget i kolonitiden med stein fra inkaanlegget Sacsayhuamán og oppå det tidligere inkapalasset Viracochas Palass. Katedralen har en fin blanding av inkaenes fine steinarbeider og spansk renessansearkitektur.

Gaten ved siden av katedralen fører deg til det som en gang var et av inkarikets viktigste templer: Koricancha. Det tidligere storslåtte soltempelet er bygget uten hjelp av mørtel. Her passer hver enkelt stein perfekt. I dag utgjør Koricancha fundamentet for Santo Domingo-kirken, og det ble bygd oppå tempelet i kolonitiden.

Deretter fortsetter du til Q’enqo, en inka-helligdom. Navnet betyr “labyrint” eller “sikksakk”, og helligdommen er bl.a. kjent for sine utskjæringer i sikksakk-mønster. Stedet er viet til dyrkelsen av Pachamama (inkaenes “Moder jord”, og her vil du kunne se et underjordisk rom med altere som er hugget inn i klippen, vannkanaler uthugget i den massive klippen samt en høy steinblokk mange mener ligner en puma.

Lengre ute på den samme veien står inka-ruinen Puka Pukara. Man vet fremdeles ikke hvilken funksjon dette stedet hadde. Noen arkeologer hevder at stedet har fungert som en festning som voktet veien til inkaenes Hellige dal, mens andre mener at det har fungert som jakthytte og oppbevaringssted for inka-adelen. Stedet har sannsynligvis fungert som begge deler, for her er det trapper, terrasser, lagerrom, store vegger og god utsikt over området.

Litt lengre mot nord kommer du til Tambomachay, som inkaene bygde for å tilbe vann, et viktig element for dem. På grunn av stedets quechua-navn, som betyr “hvilested”, mener man også at det fungerte som et badested der inkarikets adelige kom for å hvile seg. Dette er et byggeteknisk mesterverk som består av en rekke akvedukter, kanaler og vannfall som fremdeles renner gjennom klippene den dag i dag.

Dagens siste stopp er ved det imponerende inka-militæranlegget Sacsayhuamán, og det ligger vakkert til med flott panoramautsikt over Cusco. Anlegget er et godt eksempel på inkaenes formidable arkitektoniske evner med dets imponerende dobbeltmurer bygget av massive steinblokker på opptil 4 meter. De er hugget ut slik at de passer perfekt sammen. Det storslåtte militæranlegget er i dag ganske mye mindre enn det opprinnelige, for etter at spanjolene hadde erobret Cusco ødela de mye og brukte mange av steinene til å oppføre nye spanske bygninger i Cusco.

Deretter går turen tilbake til Cusco, der du har kvelden til fri disposisjon.

Dag 9: Utflukt til Den hellige dal (ca. 2 800 - 3 400 meter)

I dag skal du på utflukt til Urubamba-dalen, inkaenes hellige dal. Du besøker først indianermarkedet i Pisac, der man kan kjøpe alt fra peruanske ullgensere og fargerike vesker til fine dukker og smykker. Pisac er også kjent for ruinene som ligger på et fjell høyt over byen. Ruinene ligger på toppen av imponerende landbruksterrasser og er bygget av mindre steiner enn de du så i Sacsayhuamán, men likevel med samme presisjon – og utsikten fra toppen er helt utrolig.

Etter lunsj går turen til den sjarmerende byen Ollantaytambo, som også ligger i Urubamba-dalen. Ollantaytambo er en av de eneste byene i Peru som har bevart sine originale inka-murer og -gatenett med gamle, lange steinmurer og smale brosteinsgater. Byen er best kjent for sin storslåtte inka-festning av samme navn, og den består av bratte, store terrasser, bad, templer og militære installasjoner. Det var også her at inkaene i 1536 klarte å beseire spanjolene, selv om det kun var midlertidig.

Deretter går turen tilbake til Cusco, der resten av dagen er til fri disposisjon. Du skal starte grytidlig neste morgen, så derfor er det lurt å gå tidlig til sengs og få en god natts søvn.

Avstand: Cirka 160 km

Transporttid: Ca. 10 timer, inkl. stopp

Dag 10: : Buss/tog fra Cusco til KM 104 – Wiñay Wayna-ruinen (2 650 meter) – Aguas Calientes (2 040 meter)

Det er en helt fantastisk opplevelse å vandre i Andesfjellene, og i dag starter ditt uforglemmelige 2-dagers eventyr i inkaenes fotspor på de verdensberømte inkastiene. Den inkastien du skal gå på er en del av det store inkasti-nettverket som går gjennom Andesfjellene: hele veien fra Mendoza i Argentina til grensen mellom Ecuador og Colombia. Du skal vandre på stier som ble brukt av inkaene for flere hundre år siden, og på din vei kommer du forbi imponerende inkaruiner, alle med sin egen fascinerende historie. Stien fører deg gjennom flotte landskaper omgitt av snøkledde fjelltopper, grønne daler og brusende elver.

Ca. klokken 5 om morgenen blir du hentet på hotellet ditt og kjørt til Ollantaytambo, der du tar toget til KM 104-stasjonen. Her starter inkavandringen. Du vandrer først i retning inkaruinen Chachabamba, i 2 170 meters høyde. Det er en meget vakker strekning, som krysser Urubamba-elven og går gjennom dalen av samme navn.

Deretter starter oppstigningen til Wiñay Wayna i 2 650 meters høyde. Dette er noen av de største og best bevarte ruinene langs inkastien. Ruinene ligger på en grønn fjellside og består av gamle hus, tårn og imponerende landbruksterrasser som klatrer oppover fjellet. Det storslåtte anlegget er omgitt av den frodige, mørkegrønne tåkeskogen og har vakker utsikt til fjellene og Urubamba-elven nede i dalen.

Turen går deretter videre til Solens port, Inti Punku. Her får du det første glimtet av inkabyen Machu Picchu mens du ser solen gå ned over den sagnomsuste byen, Urubamba-dalen og de omliggende fjellene. Når man står på dette helt spesielle stedet, føler man virkelig områdets mystikk og historiens vingesus.

Turen går videre til Aguas Calientes, der du overnatter. Aguas Calientes er en liten by som ligger ved Urubamba-elven, ikke langt fra ruinbyen Machu Picchu. Byen er bl.a. kjent for de helsebringende varme kildene som også har gitt den sitt navn.

Avstand: Ca. 12 km
Vandretid: Cirka 6 timer
Vanskelighetsgrad: Moderat
Transporttid fra Cusco til KM 104 (buss + tog): Cirka 3,5 timer

Dag 11: Besøk til inkaruinbyen Machu Picchu – tog/buss tilbake til Cusco (3 400 meter)

Du blir hentet på hotellet tidlig om morgenen og tar buss tilbake til den legendariske ruinbyen Machu Picchu, som også er kåret til et av verdens sju nye underverker. Ruinene ligger på en bratt, grønt høydedrag i Urubamba-dalen og er innrammet av den eventyrlige tåkeskogen, grønne fjelltopper og snøkledde fjelltopper lengre ute i horisonten. Her skal du få en guidet omvisning. Du vil se de smale terrassene på fjellets bratte sider og områder med templer, små hus, fengsler og begravelsesplasser. Du får også vite mye interessant om inkaenes spennende kultur og historie.

Det sies at det var den amerikanske oppdagelsesreisende Haram Bingham som den 24. juli 1911 var den første som oppdaget Machu Picchu. Dette er nok ikke helt sant, men han sørget i hvert fall for at verden ble oppmerksom på denne eventyrlige inkabyen. Spanjolene oppdaget og plyndret aldri Machu Picchu, og byen har derfor en spesiell kulturell betydning og betraktes som hellig.

Machu Picchu ble bygd i midten av det 15. århundre, i inkarikets storhetstid, og ble forlatt mindre enn 100 år senere, trolig på grunn av en koppeepidemi. Før inkabyen ble forlatt huset den høytstående funksjonærer, prester, tjenere og jomfruer som var utkåret til å vie livet sitt til Solguden. Det var en storslått by med templer, boliger, gater, fontener og akvedukter, som det fremdels renner vann gjennom, ned til de mange landbruksterrassene på begge sider av fjellet.

Du har tid til å utforske området på egenhånd etter den guidede omvisningen.

Deretter kjører en buss deg tilbake til Aguas Calientes, der du har tid til fri disposisjon før du skal tilbake til Cusco. Du kan f.eks. spise lunsj i byen og eventuelt slappe av i de varme kildene. Husk badetøy.

Om ettermiddagen tar du tog tilbake til Cusco. Du blir informert om den nøyaktige avreisetiden av guiden din etter omvisningen ved Machu Picchu. Ved ankomst til Cusco blir du kjørt til hotellet ditt.

Avstand: Cirka 4 km

Vandretid: Ca. 2 timer

Vanskelighetsgrad: Lett – moderat

Transporttid fra Aguas Calientes tilbake til Cusco (tog + buss): Ca. 4 timer

Dag 12: Cusco på egen hånd (3 400 meter)

I dag er det ikke planlagt noen utflukter, og dagen er til fri disposisjon. Du vil kanskje kjøpe de siste suvenirene, eller bare rusle rundt i denne vakre historiske byen.

Hvis du har lyst til å oppleve enda mer av flotte Andesfjellene, kan vi anbefale å kjøpe en utflukt til det storslåtte Rainbow Mountain. Dette fjellet er bare ett av de mange, flotte regnbuefargede fjellene litt utenfor Cusco, og fjellenes farger er skapt av kombinasjonen av fargerike mineraler. Det er en helt unik opplevelse å se et fjell med så mange flotte farger.

Vi tilbyr også en utflukt til inkaruinene ved Moray og saltgruvene i Maras, eller hva med å delta på et lite matlagingskurs som gir deg et interessant og velsmakende innblikk i det peruanske kjøkkenet?

Dag 13: Hjemreisen starter

Tiden er kommet til å ta farvel med Peru. I dag blir du hentet på hotellet ditt og kjørt til flyplassen, der du flyr til Norge med mellomlanding(er) underveis.

Dag 14: Hjemkomst

Du kommer hjem til Norge med uforglemmelige opplevelser i bagasjen.

Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Vær oppmerksom for at prisen for enkeltrom kun gjelder ved min. to reisende. Kontakt oss hvis du reiser alene. 
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
FØR DU REISER
Godt å vite
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger kundene oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs
UTFORSK
Se alle våre spennende reisemål