TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideErinvale Estate Hotel & Spa

Erinvale Estate Hotel & Spa

Somerset West

Avslutt Sør-Afrika-reisen med stil på det 5-stjerners Erinvale Hotel & Spa. På Erinvale forenes hygge, sjarm og eksklusivitet på en perfekt måte!

Hotellet har en flott beliggenhet, omgitt av Hottentot Holland-fjellene, og ligger vel 45 minutters kjøring fra Cape Town. Her er det gode muligheter til å slappe av, spise god mat og nyte velgjørende spabehandlinger På den andre siden av veien ligger nabo-vingården Vergelegen, og der kan du bli med på vinsmaking, delta på guidede omvisninger i hagen eller få høre om stedets mange bærekraftprosjekter.

Erinvale støtter ECHO, (Erinvale Care And Help Organisation), som bl. arbeider for å hjelpe familier med lav inntekt i området. Skoleelever kan søke om stipendier fra organisasjoner, som også støtter lokale sportsarrangementer, gir elever leksehjelp, har opprettet et suppekjøkken mm.

På Erinvale er det 56 rom av forskjellig størrelse, som alle er stilig og hyggelig innredet med myke tepper på gulvet, lekre produkter på badet, Nespresso-maskin, badetøfler og gratis Wi-Fi.

Du befinner deg i vinlandet, og de tre restaurantene på hotellet har overdådige menyer – her er det virkelig noe for enhver smak.

Plei kroppen din på spaet, les en god bok i skyggen ved et av bassengene eller ta en tur til vingården rett over veien, der du også finner flere restauranter og naturligvis har gode muligheter til å smake på vinen.

 

Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14