TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideThe Plantation Lodge

The Plantation Lodge

Karatu

Velkommen hjem! Det er følelsen du får på Plantation Lodge. Her er det luksus – men på en hyggelig, avslappet måte.

Som en grønn oase ligger The Plantation Lodge på en bakketopp med utsikt over fjellene. Dette idylliske stedet er omgitt av en blomstrende have som skaper ro og harmoni. Alle rommene ligger spredt rundt i hagen og er individuelt innredet. (Noen av dem har til og med egen terrasse!)

Eierne som driver stedet har før jobbet med landbruk, og det bærer stedet tydelig preg av. Her bugner det av eksotiske planter, fruktplantasjer og blomster i alle farger. Overalt på denne sjarmerende lodgen legges det vekt på detaljene, og dette har bidratt til at stedet flere ganger er blitt utmerket og kåret til et av de vakreste safarihotellene i Øst-Afrika.

Våkn opp til fuglekvitter, og start dagen med en tanzaniansk kaffe og ferskt bakverk. Dette stedet gir deg gode muligheter til å slappe av i idylliske omgivelser og er perfekt til å samle krefter til nye eventyr eller fordøye inntrykkene etter endt safari, uansett om du velger å slappe av på en av de luksuriøse solsengene ved bassenget med en god bok eller nyte en kjølig drink i baren. Du kan også unne deg en velgjørende massasje eller gå en tur i den fargestrålende hagen, der mange av råvarene også blir til velsmakende måltider på kjøkkenet.

Før du setter deg til bords på restauranten for å spise en velsmakende 4-retters middag kan du med fordel beundre den flotte solnedgangen. Sett deg godt til rette på treverandaen eller ta drinken din med deg til bassenget og se hvordan solen får himmelen til å gjøde og deretter forsvinner bak fjellene i horisonten.

Pris for oppgradering fra Higview Hotel, pr. natt:
Standard Room med helpensjon Per person fra:  3.905 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14