TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideGatemat, gamlebyen i Phuket og solnedgang fra Khao Rang Hill

Gatemat, gamlebyen i Phuket og solnedgang fra Khao Rang Hill


Bli med på denne kulinariske reisen gjennom Phukets matgater og smak på ulike delikatesser fra det sørlige Thailand. Samtidig får du vite mer om den kinesiske innflytelsen på Phuket og kan nyte solnedgangen fra øyas trolig mest populære utsiktspunkt.

Du blir hentet på hotellet av en guide og en sjåfør. Første stopp er en bidragsbasert barbershop. Dit kommer lokale innbyggere regelmessig for å få trimmet sveisen mens de diskuterer stort og smått. Du kan også få en rask trim, hvis du har lyst! Deretter går du til det flotte, fargerike thai-kinesiske templet Kio Thian Keng Saphan Hin Shrine. Du får høre om templets historie, dets betydning for lokalbefolkningen og dets rolle under den årlige Vegetarian Festival.

Begynner magen din å rumle litt? Turen går videre til det første “matstoppet”, der du får smake på “khanom chin”, ferske, tynne risnudler og en absolutt must-try rett, når du er i Sør-Thailand. Lokalebefolkningen spiser gjerne denne retten med favorittkarripastaen sin. Topp den gjerne med friske krydder og grønnsaker. Det er helt opp til deg hva du ønsker å ha i denne retten og hvor sterk den skal være.

Med full mage går turen nå til Phukets berømte utsiktspunkt Khao Rang Hills for å beundre den storslåtte utsikten over Phuket ved solnedgang.

Deretter går turen til Phuket Old Town for å smake på den populære isdesserten “oh aew”, en lokal spesialitet på Phuket. Hovedingrediensen er en gelé laget av frø fra o-aew-planten. Deretter rusler du på Thalang Road, der du kan beundre de vakre, fargerike husene og utforske de mange hyggelige butikkene.

Kvelden avsluttes på det travle kveldsmarkedet, der du kan spise smakfulle lokale retter til levende musikk.

Varighet: ca. 5 timer

Denne utflukten kan ha andre gjester i tillegg til TourCompass’ egne gjester.

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  740 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14