TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideKata Palm Resort & Spa

Kata Palm Resort & Spa

Phuket, Kata Yai Beach

I en tropisk hage – et steinkast fra den lange, hvite sandstranden Kata Beach – finner du det 4-stjerners Kata Palm Resort & Spa. Hotellet er bygget i thai-stil, og selv om det er stort har det både hygge og sjarm.

Rommene er også innredet i thai-stil med vakre treutskjæringer og flotte mønstrer på puter og tepper. Her er det TV, kaffe- og tefasiliteter, aircondition, safe, minibar, hårtørker – og en paraply, hvis det skulle komme et tropisk regnskyll. Alle rom har egen balkong.

Hotellets største trekkplaster er uten tvil de kjempestore bassengområdene som har god plass til alle, både små og store. Barna har sitt eget basseng med solsenger rundt, så mor eller far kan slappe av mens barna bader.

Hotellet har hele tre restauranter og en poolbar som lokker med hjemmelaget is. Det er dessuten et stort utvalg restauranter like i nærheten av hotellet.

Barna har det gøy i Kid’s Room, mens de voksne kanskje unner seg en velgjørende massasje på hotellets spa. Det er også mulig å delta på kokkekurs eller lære å skjære ut frukt til de mest fantastiske skulpturere, noe thaiene mestrer til perfeksjon.

Pris for ekstra natt:
Superior Room Per person fra:  400 kr.
Pris for rom oppgradering, per natt:
Fra Superior Room til Deluxe Pool Access Per person fra:  350 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14