TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideKatathani Phuket Beach Resort

Katathani Phuket Beach Resort

Phuket, Kata Noi Beach

Hvis du vil unne deg litt ekstra under oppholdet i Kata, kan du velge å oppgradere til det flotte 5-stjerners Katathani Phuket Beach Resort. Resorten ligger på Kata Noi – altså den ”lille” stranden i Kata, og er den eneste resorten på Kata Noi som ligger rett ved den lange, hvite sandstranden.

Resorten har mer enn 400 rom, men de befinner seg i ulike bygninger som ligger spredt utover i en stor tropisk hage, og dette stedet er både hyggelig og meget sjarmerende. Det er hele seks svømmebasseng her, så det er alltid enkelt å finne seg et rolig og skyggefullt hjørne, hvis du har lyst til det.

Når du blir sulten, er det også mye å velge mellom. Resorten har seks restauranter, og her serveres det blant annet thaimat, italiensk mat og fersk sjømat.

Om dagen lokker stranden – og kanskje også fitnessenteret, tennisbanene eller spa-et. Om kvelden er det ofte live-musikk i en av barene.

Rommene er moderne innredet med flatskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter, minibar, safe, aircondition, hårtørker, badekåpe og tøfler. Alle rom har egen balkong.

Pris for oppgradering fra Kata Palm Resort & Spa, per natt:
Deluxe Room, Bhuri Wing Per person fra:  750 kr.
Junior Suite, Thani Wing Per person fra:  1.050 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14