TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideOutrigger Khao Lak Beach Resort

Outrigger Khao Lak Beach Resort

Khao Lak

Foran frodige fjell og mellom vaiende kokospalmer finner du Outrigger Khao Lak Beach Resort, som ligger helt nede vedl Bangsak-stranden med utsikt over Andamanhavet.

Resorten har shuttlebusservice til det populære markedet Bang Niang og Khao Lak Center, som ligger 15-20 minutters kjøring unna. Her finner du boder med deilig gatemat, gode restauranter og butikker.

Resorten har til sammen 158 store rom, suiter og villaer, som alle er lyst og moderne innredet i harmoni med omgivelsene. Alle rom har Wi-Fi, minibar, gratis mineralvann på flaske, safe, elektrisk kjele til te og kaffe, TV, telefon og strykerjern og -brett. På badet er det toalettartikler, hårtørker, badekåpe og tøfler. Om morgenen kan du sette deg ut på din private balkong eller terrasse og drikke en kopp kaffe eller te før dagen starter for alvor.

Etter en deilig frokostbuffet på Mala Kitchen med pannekaker, vafler, tropisk frukt, ost, ferskbakt brød m.m.. kan du ta en tur ned til resortens private strand. Her er det parasoller og liggestoler der du kan nyte livet til lyden av de rolige bølgene. Hvis du foretrekker svømmebasseng, har Outrigger Khao Lak Beach Resort et flott evighetsbasseng med utsikt til stranden. Her er det også et mindre basseng for de små.

Lunsj og middag kan du spise på resortens andre restaurant, Edgewater Restaurant & Bar, som ligger nede ved stranden og serverer autentiske thailandske retter, pizza, saftige biffer, fersk fisk og skalldyr og lekre salater. Du kan gjerne følge med på det åpne kjøkkenet, der kokkene svinger gryter og panner. Til dessert kan du spise ulike issorter fra den populære isbaren.

Langs stranden finner du også gode lokale fiske- og skalldyrrestauranter hvis du ikke har lyst til å spise på resorten hver dag.

Outrigger Khao Lak Beach Resort tilbyr dessuten avslappende massasjebehandlinger, fitness, yoga, strandvolleyball, ulike vannsportsaktiviteter og gratis barneklubb.

Pris for ekstra natt:
Deluxe Garden Balcony Per person fra:  585 kr.
Pris for rom oppgradering, per natt:
Fra Deluxe Garden Balcony til Deluxe Garden Terrace Per person fra:  245 kr.
Fra Deluxe Garden Balcony til Pool Villa Per person fra:  1.760 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14