TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsidePanvaree The Greenery

Panvaree The Greenery

Khao Sok

Forestill deg at du våkner midt ute på Cheow Lan-sjøen i Khao Sok nasjonalpark til lyden av jungelens dyr og med utsikt til grønnkledde kalksteinsfjell mens du nyter morgenkaffen på terrassen din. Nettopp det kan du gjøre på det flytende hotellet Panvaree The Greenery.

Panvaree The Greenery har rom utført i naturmaterialer som passer godt inn i omgivelsene. Selv om rommene ikke er store, er de fint innredet, og det mangler ikke noe. Her har du bl.a. et lite kjøleskap, skrivebord, aircondition, vifte og lystette gardiner. Du har ditt eget bad med dusj, hårtørker og toalettartikler. Et stort pluss er rommets terrasse, der du har en enestående utsikt – spesielt om kvelden når mørket har falt på, for da kan du se de funklende stjernene som lyser opp nattehimmelen.

Dagens måltider serveres på restauranten, og om morgenen kan du kose deg med bl.a. amerikansk frokostbuffet, mens det om kvelden blir smakfulle retter tilberedt på grillen. Og hva er vel bedre enn å avslutte en dag full av opplevelser med en kald forfriskende drink og et godt måltid mat omgitt av en helt fantastisk natur?

Beliggenheten er velgjørende nok i seg selv, men hvis du vil unna deg noe litt ekstra, kan du få en deilig massasje som kan bestilles på stedet. Du kan også padle rundt i kajakk og beundre den storslåtte naturen på nærmeste hold.

Det er Wi-Fi i fellesområdene, men forbindelsen kan være dårlig. Det gjør kanskje ikke så mye, for i dette paradiset vil du være opptatt av andre ting.

Vennligst merk at dette hotellet er på forespørsel.

Pris for oppgradering fra Praiwan Raft House, per natt:
Superior Raft House Per person fra:  2.120 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14