TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideThe Sands

The Sands

Khao Lak

I første rekke ved Nang Thongs gyldne sandstrand finner du The Sands. Bak hotellet ligger hovedgaten Phet Kasem, og der finner du flere butikker og hyggelige kafeer og restauranter. Khao Laks berømte kveldsmarked, Bang Niang, ligger vel 2,5 km unna.

Hotellet er inndelt i 3 avdelinger; Lagoon Wing (lengst fra stranden), Seaside Wing (nærmest stranden) og Aqua Wing (vannland). De tre avdelingene inkluderer flere enn 316 moderne, store rom som inneholder alt det du trenger – aircondition, Wi-Fi, kjøleskap, safe, te- og kaffefasiliteter, TV og et deilig bad med dusj og hårtørker, badekåpe og tøfler. Rommenes balkong er innredet med bord og stoler, og er et perfekt sted å nyte kveldsbrisen, kanskje med kortspill.

The Sands har en 200 meter lang privat strand som frister til svømmeturer, lek i vannkanten og rusleturer i den myke sanden. Hvis du foretrekker basseng, har hotellet hele 9 å velge mellom. Et av de i alt 9 bassengene er del av et kjempestort vannland med bl.a. vannsklier av flere størrelser. I tillegg har hotellet en barneklubb med lekeplass, trampoliner, ballrom samt superhelt- og prinsessehjørne. Så her er det noe for alle aldersgrupper.

Du kan holde deg i form med tennis, yoga, vannaerobic, thaiboksing eller på løpebåndet i treningsrommet. Når det gjelder mer avslappende aktiviteter, kan vi anbefale en velgjørende ansiktsbehandling eller en avslappende massasje på hotellets spa.

Hotellet har flere forskellige barer og restauranter som serverer delikate thailandske og vestlige retter samt fisk og skalldyr. Hvis du har lyst til å lage dine egne thailandske retter, kan du delta på hotellets kokkeskole.

Pris for oppgradering fra Outrigger Khao Lak Beach Resort, per natt:
Sands Room Per person fra:  220 kr.
Seaside Junior Suite Per person fra:  450 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14