TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSmak på Argentina (kveld)

Smak på Argentina (kveld)


I kveld får du et interessant innblikk i argentinsk matkultur og tradisjoner, samtidig som du møter nye mennesker fra hele verden.

Ved ankomst på restauranten tar du på deg en morsom kokkehatt. Hvorfor? Fordi alle da ser like morsomme ut, og kvelden starter med smil og latter.

Du kan glede deg til en interessant innføring i argentinsk matkultur, og selvfølgelig til å smake på verdensberømte biffene og utmerkede viner. Andre argentinske mattradisjoner får du også smakebiter på.

Du lærer bl.a. kunsten å lage empañadas, de små lekre snacksene med fyll av kjøtt eller grønnsaker som selges på hvert gatehjørne i Argentina. Du får også lage din egen alfajores, en argentinsk dessert med den deilige dulce de leche-kremen. Kvelden avsluttes med en mate, argentinernes populære te, som du vil se dem drikke overalt når du reiser rundt i landet.

Dette er ikke et vanlig matlagingskurs, men en interaktiv kveld, der du selv får prøve både maten og tilberedningen av den.

Verten din sørger for at det blir en både hyggelig og velsmakende kveld. Et fantastisk konsept som vi varmt kan anbefale.

 

Turen inkluderer: Transport fra/til hotellet ditt og en 3-retters meny med så mye vin du vil

Gruppestørrelse: Maksimalt 15

Merk: Prisen er ikke gyldig den 24. , 25. , 31. desember og 1. januar. Forhør deg om prisen på disse datoene.

Pris:
Per person fra:  2.470 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14