TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideBatman’s Hill on Collins

Batman’s Hill on Collins

Melbourne

Batman’s Hill har ikke noe med superhelten Batman å gjøre…

Området Batman’s Hill i Melbourne er oppkalt etter John Batman – en av Melbournes grunnleggere. Og faktisk er åsen (”hill”) også forsvunnet…

I 1836 bosatte John Batman seg på åsen med familien sin. Han døde allerede i 1839, men åsen ble stående til 1866, da den ble fjernet for å gi plass til…trafikken.

Hotellet, Batman’s Hill er oppkalt etter Batman og hans ås, og det er et av områdets eldste hoteller. Men det ser man ikke når man går inn. De 190 rommene er moderne innredet med alle ønskelige fasiliteter; aircondition, minikjøleskap, te- og kaffefasiliteter, flatskjerm-TV, safe, hårtørker og strykejern. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Hotellet har også en restaurant der du kan kjøpe frokost, lunsj og middag hvis det er en dag du ikke har lyst til å gå ut. Men du er omgitt av noen av Australias beste restauranter – så benytt anledningen til å prøve dem.

Du er også i gangavstand til de aller fleste av byens attraksjoner – og hvis du vil ta en tur til St. Kilda, går trikken rett utenfor døren.

Oseania
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Oseania-spesialist og har over 26 års erfaring med reiser i Oseania.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14