TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSpicers Balfour

Spicers Balfour

Brisbane

Spicers Balfour er for deg som kanskje skal feire en spesiell anledning. Det er et av byens absolutt beste hoteller.

Det lille boutiquehotellet med bare 9 rom ligger i den eksklusive og dyre bydelen New Farm i Brisbane. Her er det gamle “Queenslander”-hus med store verandaer, alleer med skyggefulle trær, frodige parker og utsikt til elven. Det virker som en egen verden, men faktisk er du kun få kilometer fra sentrum av byen, noe som gjør denne bydelen til en av de absolutt mest ettertraktede – og dyreste – i hele Brisbane.

Du blir ikke skuffet når du ankommer Spicers Balfour. Det føles ikke som om du kommer til et hotell – men som om du kommer til et hjem der du blir invitert inn av et gjestfritt vertskap.

Frokosten, som er inkludert i prisen, serveres ofte på verandaen eller i den vakre, velluktende hagen. Drinken før maten bør du nyte i baren på takterrassen. Her er der flott utsikt til byens skyline i solnedgangen.

Rommene er innredet med designermøbler og smakfulle, dempede farver. Alle rom har Nespresso-maskin, aircondition, minibar, 50 tommers LCD-TV, Bose-surroundsystem, strykejern og -brett samt gratis Wi-Fi.

Pris for opgradering fra Holiday Inn Express, per natt:
Executive Queen Room inkl. frokost Per person fra:  485 kr.
Balfour Suite inkl. frokost Per person fra:  1.405 kr.
Executive King Room inkl. frokost Per person fra:  850 kr.
Oseania
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Oseania-spesialist og har over 26 års erfaring med reiser i Oseania.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14