TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideAdiwana Resort Jembawan

Adiwana Resort Jembawan

Ubud, Bali

Adiwana Resort Jembawan skjuler seg i Ubuds tette jungel omgitt av elver, høye tropiske trær og palmer. Selv om det føles som du er langt borte fra sivilisasjonen, ligger hovedgaten, Ubud Market og Ubud Palace i gåavstand.

Rommene er 50 kvm store og lekkert innredet i moderne balinesisk stil som glir perfekt inn i de naturskjønne omgivelsene. Alle rommene har WI-FI, aircondition, takvifte, te- og kaffefasiliteter, minibar, gratis flaskevann, verdiboks, tv og telefon. Badet er utstyrt med badekåpe og tøfler, hårføner og toalettartikler. Etter forhåpentligvis å ha hatt en god natts søvn, kan du sette deg ut på din private terrasse, som har utsikt til de grønne omgivelsene. Du kan nyte en kopp dampende te eller kaffe mens du lytter til de mange lydene fra jungelen.

Hotellet har to flotte solterrasser med solsenger og to svømmebassenger i palmehøyde. Utsikten herfra ligner på noe fra et reisemagasin. Ta en dukkert eller hold øye med jungelens dyreliv fra bassengkanten.

Restaurant «Herb Library» er et moderne spisested med fokus på sunne, velsmakende og bærekraftige retter av internasjonal og lokal art. Her serveres det både frokost, lunsj og middag, og restauranten er åpen hver dag fra 09.00–22.00.

Hvis du trenger å gire helt ned, kan du bestille tid til yogaundervisning i yogapaviljongen eller en rekke avslappende behandlinger innen bl.a. ayurveda-prinsippet i Tejas Spa, som er hotellets egen spaavdeling.

Det er dessuten mulighet til å leie sykler, delta på kokkeskole og andre spennende aktiviteter.

Pris for oppgradering fra Anumana Village Ubud, pr. natt:
Premiere room Per person fra:  790 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14