TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideAyana Komodo Resort

Ayana Komodo Resort

Labuan Bajo

I den nordlige delen av Labuan Bajo finner du det 5-stjerners, luksuriøse Ayana Komodo Resort. Her er innredningen inspirert av øyas rike kulturarv og rustikke skjønnhet. Alle fellesarealene på resortet har eksepsjonell utsikt over bukten og den kuperte øya Kukusan Island.

Resortets 205 rom er stilfullt innredet med møbler og moderne dekor i lyse farger, som komplimenteres perfekt av det naturlige lyset som siver inn fra de store vinduene. Hvert rom er min. 43 m2 og har sin egen private balkong hvor du kan innta den fantastiske havutsikten og de gyldne fargene fra solnedgangen. I tillegg er alle rommene utstyrt med aircondition, Wi-Fi, LED TV, walk-in-skap, minibar og kaffe-/tefasiliteter. På badet er det hårføner, samt separat regndusj og badekar.

Under oppholdet kan du slappe av på den kritthvite sandstranden Waecicu Beach, snorkle i det krystallblå havet eller innta horisontalen ved et av de flotte svømmebassengene på resortet. Har du lyst på litt ekstra velvære eller trenger å bevege på deg, kan du besøke resortets eget spa eller det velutstyrte fitnessenteret.

I den stilfulle restauranten RINCA kan du nyte både asiatiske og vestlige retter hele dagen. Du kan sitte ute i den friske havbrisen på terrassen eller ved siden av det åpne kjøkkenet og bakeriområdet.

I løpet av dagen kan du stille sulten med et besøk i bassengbaren, i Mesa Bar & Lounge på takterrassen eller i Naga Bar, som ligger på den lange piren med perfekt utsikt mot det vakre havet.

Når det er på tide å innta middagen, kan du velge å besøke Kisik Grill hvis du har lyst på ferske fiske- og skalldyrsretter eller pizza. Foretrekker du heller sushi og japanske spesialiteter, kan du nyte dette i den autentiske japanske restauranten HonZEN.

Gå ikke glipp av panoramautsikten til den vakkert fargede solnedgangen fra takterrassen, hvor du kan avslutte dagen med lekre tropiske cocktails i glamorøse UNIQUE Rooftop Bar.

Forhør deg med oss om prisen for oppgradering.

Pris for oppgradering fra Bintang Flores Hotel, pr. natt:
Full Ocean View Room Per person fra:  1.790 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14