TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsidePearl of Trawangan Resort

Pearl of Trawangan Resort

Gili Trawangan

Sørøst på Gili Trawangan, bare 10-15 minutters gange fra havnen, finner du Pearl of Trawangan Resort, et rolig sted der du virkelig kan nyte øystemningen.

Resorten ligger ved en egen privat strand, og her kan du legge deg på en solseng eller innta en sekkestol og bare slappe helt av. Etter et par timer i solen kan du legge deg under en parasoll og bestille en kald drink fra Pearl Beach Lounge mens du beundrer utsikten over det turkisfargede havet og Mt. Rinjani i det fjerne.

Mellom resorten og stranden går strandpromenaden, og her ligger det mange restauranter og barer. Øyas kveldsmarked og butikker ligger kun 10-15 minutters gange unna.

Pearl of Trawangan Resort er bygget i en vakker, rustikk stil, av naturlige og bærekraftige materialer. Det meste av resortens inventar er fremstilt av bambus og forskjellige tresorter som passer perfekt inn i de naturlige omgivelsene.

Den rustikke designen går igjen i rommene. De har alle fasiliteter: Wi-Fi, aircondition, safe, kjøleskap, TV, DVD-spiller, vann på flaske samt elektrisk kjele til te og kaffe. Badet har hårtørker og gratis toalettartikler. På terrassen er det fine hagemøbler som frister til morsomme spill og hyggelige kvelder. Herfra har du også utsikt til hagen.

Resorten har to svømmebassenger. Det ene har boblebad og ligger inne i hagen, mens det andre ligger nede ved stranden og har swim-up bar.

Restauranten spesialiserer seg på internasjonale retter, og her serveres det både frokost, lunsj og middag med utsikt over havet.

Andre fasiliteter inkluderer et spa der du kan kjøpe ulike velgjørende ansikts- og kroppsbehandlinger, blant annet aromaterapi og ayurveda-behandlinger.

Personalet i resepsjonen er også behjelpelige med sykkelleie, dagsutflukter og andre aktiviteter.

På Pearl of Trawangan Resort får du den perfekte kombinasjonen av vestlig komfort og asiatisk sjarm.

Pris for oppgradering:
Fra Teak Cottage til Lumbung Beach Cottage, pr. natt Per person fra:  625 kr.
Fra Teak Cottage til Ocean View room, pr. natt Per person fra:  685 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14