TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsidePondok Santi Estate

Pondok Santi Estate

Gili Trawangan

På Gili Trawangans sørspiss ligger det luksuriøse hotellet Pondok Santi Estate. Hotellet ble bygget i 2005, på området til en gammel kokosplantasje som i dag er blitt til en frodig, tropisk hage.

Pondok Santi Estate har privat strand med liggestoler og hengekøyer der du kan sole deg og skue ut over det turkisblå havet. Et par meter fra strandkanten er det gode snorklemuligheter, for under havoverflaten finner du fargerike koraller og fisker.

Mellom hotellet og stranden går strandpromenaden. Den fører til havnen som ligger bare 15 minutters gange unna. Langs promenaden finner du også mange gode restauranter og barer samt øyas populære kveldsmarked.

Hotellet består av 18 private bungalower bygget i tropisk stil av bærekraftige og naturlige materialer. Alle bungalower har en elegant himmelseng med myggnett, Wi-Fi, aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter samt delvis åpent bad med dusj, badekåpe og hårtørker. På verandaen kan du slappe av med en god bok og nyte den behagelige brisen.

Midt i den 7 hektar store hagen ligger hotellets flotte infinity-pool. Her kan du legge deg på en av de komfortable solsengene og bestille snacks og kalde drikkevarer fra poolbaren. Etter en lang dag i solen kan du få både ansikts- og massasjebehandlinger i Santi Spa eller i et av de utendørs behandlingsområdene i hagen.

Hotellet har to restauranter, og her serveres det en blanding av indonesiske og vestlige retter tilberedt av lokale råvarer. Ved solnedgang kan du kose deg med en cocktail fra Santi Beach Bar mens du ser ut over det glitrende havet med Lombok i det fjerne.

Utflukter kan kjøpes og sykler leies i resepsjonen. Det er gratis Wi-Fi overalt på hotellet.

Pris for oppgradering fra Vila Ombak, pr. natt:
Palm view bungalow Per person fra:  1.205 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14